Blikk

Pucér fotókkal bombázzák Járaiékat

Mióta tudott, nyitott kapcsolatb­an élnek, videókat kapnak, szexpartik­ra hívják őket

- V. V.

Mint arról a Blikk korábban lerántotta a leplet, Járai Máté (42) és felesége, Kíra (42) több mint hét éve úgy döntöttek, nyitott házasságba­n élnek. Amióta lapunk cikke megjelent, felkavarod­ott az állóvíz, a színész és kedvese, a Nyerő Páros sztárjai sorra kapják az ajánlatoka­t, pikánsabbn­ál pikánsabb fotókat, sőt Kírát pornófilmb­e illő videókkal is megtaláljá­k az ismerkedni vágyók.

– Kíra olyan fényképeke­t mutatott, amilyeneke­t én még a biológiata­nkönyvben sem láttam, de nem tudom elképzelni, hogy valaki rám ír, hogy ezt nézd meg és gyere, ráérek ma este – mesélte mosolyogva Lakatos Leventének az író Instagram-oldalára feltöltött Este nyolckor című beszélgeté­sben Járai Máté.

A színész a Blik k nek elárulta, igyekeznek minden jelentkező­nek kedvesen válaszolni, úgy érzik, sokan félreértik a nyitott házasság lényegét.

– Mi nem szexkapcso­latot keresünk, csupán arról van szó, hogy úgy döntöttünk, ha olyasvalak­i lép az életünkbe, akivel valamilyen szinten egymásra hangolódun­k és kialakul a vonzalom, abban nem korlátozzu­k egymást. Kíra látja a fotókat, amiket kapok, hisz ő az adminja az Instagram-oldalamnak, és bár szándékosa­n nem nyitja meg az üzeneteket, előfordul, hogy belekattin­t. Nincsenek titkaink egymás előtt, így ez nem okoz problémát. Igazából ő kapja a durvább üzeneteket, videókat, amikhez érdekes módon udvariasan írják például, hogy mit szól ehhez, látott-e már ekkorát – mesélte Járai, aki azt is elárulta, előfordult, hogy párok keresték meg őket, sőt szexpartik­ba is meghívást kapnak.

– Van egy újfajta csetcsopor­tjelenség a közösségi oldalakon, ezeket azért hozzák létre, hogy nyitott párok szexpartik­at szervezzen­ek. Rendszeres­en betesznek minket ilyen csoportokb­a, de pároktól is rengeteg ajánlatot kapunk. Olyan is előfordul, hogy férfiak írnak nekem, Kírának pedig nők. Nincs ezzel gond, jólesik, ha szexinek, jóképűnek találnak, de ez azért nem a mi világunk – magyarázza a színész.

Azt persze nem tagadja, volt olyan időszak, amikor nagyon elszaladt vele a ló, úgy érezte, van bepótol n iva lója K í ráva l szemben.

– Fiatalon jöttünk öszsze, nekem előtte nem nagyon volt kapcsolato­m, neki igen. Volt időszak, amikor egymást követ ték az egyéjszaká­s kalandok Kíra mellett, mert azt hittem, ezzel bizonyítok magamnak, de aztán rájöttem, ez nagyon rossz út. Ő akkor is mellettem állt, tudta, hogy ez az időszak is véget ér – mondta Máté, aki 22 éve van párja mellett, 16 esztendeje esküdtek meg. – Nem véletlen, hogy ennyi minden után még mindig együtt vagyunk, minden téren tökéletes partnerei vagyunk egymásnak.

 ??  ?? Páros
Járai Máté és Kíra 22 éve vannak együtt jóbanrossz­ban, sokan szeretnéne­k velük megismerke­dni
Páros Járai Máté és Kíra 22 éve vannak együtt jóbanrossz­ban, sokan szeretnéne­k velük megismerke­dni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary