Blikk

30 év múlva már túl leszünk pár megcsaláso­n

Friderikus­z Sándor műsorában vallottak a félrelépés­ekről

- V. V.

Megdöbbent­ő t it kok at á r u lt Csobot Adél (26) és Istenes Bence (33). A pár nyolc éve van eg y ütt, és két kisfiuk is született, ám az elmúlt időszak nagyon megviselte a kapcsolatu­kat, és még soha nem álltak ilyen távol egymástól, mint most.

– Néha olyan szintű ellentétek vannak köztünk, hogy megkérdezz­ük egymástól, összeillün­k-e egyáltalán, de közben mégis együtt vagyunk. Sokszor volt már úgy, hogy azt éreztük, ennek most tényleg vége – mesélte őszintén Istenes Bence Friderikus­z Sándornak az RTL K lubon futó Életünk története című műsorban.

A pár között a legtöbb feszültség­et a kétlaki élet okozza. Bence Németorszá­gban képzeli el az életét, Adél azonban magyarorsz­ági karrierre vágyna. Istenes azt sem tagadta, a vívódásai miatt kétszer is volt ideg-összeroppa­nása. – Volt egy durvább és egy eggyel enyhébb – mesélte Istenes.

A pár egyébként a műsorban is többször ellentmond­ott egymásnak, néhol tapintható volt a feszültség köztük. A f lört témája szintén okozott néhány feszengős pillanatot, mindketten elárulták, fontos számukra a flörtölés. Az igazi meglepetés azonban csak ezután következet­t: Istenes és Csobot mindketten elbizonyta­lanodtak, vajon együtt lesznek-e még 30 év múlva is.

– Nem tudom, együtt leszünk-e, de hiszek abban, hogy egymásnak lettünk teremtve – fogalmazot­t Adél, a k i a zt i s k ije lentet te, ha együtt is lesznek, valószínűl­eg már túl lesznek néhány félrelépés­en, amit szerinte meg is bocsátanak egymásnak, hacsak nem alakul ki érzelmi kötelék egy harmadik fél felé.

– Ha azt látnám, hogy Adélt boldogabbá teszi más, akkor vége lenne a kapcsolatu­nknak – fogalmazot­t Istenes, aki elképedt, amikor megtudta, hogy Adél mindenáron szeretne még egy kislányt. – Nagyon szeretnék egy kislányt, ha nem tőled, akkor mástól – nevetett Adél, mire Bence anynyit mondott: azért ez durva lenne. A műsorban a köztük lévő, tapintható feszültség ellenére végig érezni lehetett, hogy a pár tovább harcol kapcsolatu­k rendbehoza­taláért. Bence a műsor végén meghatódva vallotta meg Adélnak, mennyire szereti és milyen jó édesanyána­k tartja őt.

 ??  ?? Bence és Adél szerint lehet, hogy később túl lesznek néhány félrelépés­en
Nehézség
A házaspár kapcsolata jelenleg is komoly nehézségek­en megy keresztül
Bence és Adél szerint lehet, hogy később túl lesznek néhány félrelépés­en Nehézség A házaspár kapcsolata jelenleg is komoly nehézségek­en megy keresztül
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary