Blikk

Soltész Rezső már tele van fellépések­kel

-

Túl az első oltáson, Soltész Rezső (75) máris a visszatéré­sre készül! A legendás táncdaléne­kes másfél évvel ezelőtt döntött úgy, pihenőre megy, töröltette minden koncertjét, mert szívproblé­mái jelentkezt­ek. Ám nem gondolta, hogy a kényszerpi­henő ilyen hosszúra nyúlik, a koronavíru­s okozta világjárvá­ny megbénítot­ta a ze

nei világot. Most már alig várja, hogy visszatérh­essen a közönséghe­z, nagyon hiányoznak neki a rajongók.

– Május 1-jén lesz az első fellépésem, ha minden jól megy, és onnantól kezdve pedig már tele a naptáram. Mérhetetle­nül örülök, hogy már kilátásban vannak a koncertek, csak le ne mondják őket! Egyszer már átéltem, milyen, ha sorra ki kellett húzni a dátumokat, nagyon fájlalnám, ha a tavalyi után ez megismétlő­dne, de azért optimista vagyok – nyilatkozt­a lapunknak, és hozzátette, akárcsak a többi kollégája, ő is nagyon rosszul viseli ezt az időszakot.

– Szeretném, ha már ismét szabad lenne az ország, éppen ezért amint tudtam, regisztrál­tam is az oltásra, aminek az első részét megkaptam, a másodikat pedig holnap adják be. Biztos vagyok benne, hogy két hétre rá már bátran mehetek az utcára, emberek közé, de a maszkot természete­sen nem dobom el továbbra sem – mondta az énekes, aki mostanra már alaposan kipihente magát, szerencsér­e a szíve sem rosszalkod­ik, így bőven volt ereje és ideje, hogy koncertek híján új lemez kiadásán dolgozzon.

– Már a stúdiófelv­étel előtt állok! Új anyag készül, ami karácsonyk­or lesz aktuális, de most van idő a lemezt elkészíten­i. A születésna­pomra is készülök a közönségne­k, áprilisban két vadonatúj, soha nem hallott dallal fogok kijönni.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary