Blikk

Fia énekli tovább Csóré Béla dalait

-

Nag y bejelentés­t tett a Muzsika TV: a nemrég agyvérzé sb e n e l hu ny t Csóré Béla (†53) dalai újra felcsendül nek, de nem a k á r mi lyen elő - adásban! A legenda f ia, K iss Csóré Béla énekli el a népszerű zenész nótáit, akit országszer­te több ezren gyászolnak.

– Szeret ném, ha a dalaiban tovább élne az, amit 37 év alatt felépített édesapám. Rengeteget énekelt nekem, a zenéjére aludtam el és ébredtem fel, de sosem tanított muzsikálni. Azt mondta: úgy válok majd igazán jó zenésszé, ha magam tanulom meg mindezt. Sokáig jártunk együtt fellépni, nagyon

Emlékműsor­t rendeznek a múlt hónapban elhunyt zenész, Csóré Béla tiszteleté­re

szerettem, és hiányzik, de rengeteg szép emléket őrzök róla – mondta a legenda fia.

A műsor március 21-én lesz látható a zenei csatornán.

Szegedi Fecsó és párja, Bea a járvány alatt jött össze, így ez volt az első közös utazásuk

Eg y ik legboldoga­bb időszakát éli Szegedi Fecsó (41), aki nemrég romantikus nyaralásra vitte kedvesét, Beát (27). Ez volt a pár első utazása, ráadásul mivel a járvány alatt jöttek össze, még se étterembe, se moziba nem tudtak együtt elmenni. Így nagyon örültek, hogy végre kettesben tölthetnek egy kis időt, Mexikóba mentek.

– Már fél éve vagyunk együtt, bár bevallom, én ezeket nem tartom számon, Bea figyeli a dátumokat – kezdte lapunknak Fecsó. – Tíz napot voltunk külföldön, és nagyon jól sikerült. Még jobban megismer

Mint egy kémfilm sztorija... Hetek óta hiába keresi a Barátok közt vezetősége, vajon ki akarta megkárosít­ani

a protük egymást, közelebb kerültünk. Jól alakul a kapcsolatu­nk, még bármi lehet belőle. Egyelőre nem költöztünk össze, szerintem az még korai lenne. Így, hogy van hetente pár nap, amit külön töltünk, felfrissít­i a kapcsolato­t, jót tesz nekünk. Én amúgy is igénylem néha az egyedüllét­et, Bea megadja ezt nekem, ami nagyon jó, amire most szükségem van.

Bár Fecsó válását pár hónapja mondták ki, az üzletember nem tett le arról, hogy a jövőben ismét oltár elé álljon.

– Egy-két házasság még belefér az én habitusomb­a, sőt még szeretnék legalább két gyermeket, valamint régi álmom, hogy örökbe fogadjak. Azt gondolom, ha van rá lehetősége­m, akkor miért ne segítenék, vagy adnék esélyt a boldog életre egy elhagyott gyermeknek? Időskoroma­t mindenképp­en nagy családban, sok gyerekkel és unokával képzelem el.

Igazi szerencse, hogy Bea kisfia, Medox és Fecsó gyermeke, Edward korban közel állnak egymáshoz, és mint kiderült, jól kijönnek egymással.

– Az elején volt egy kis rivalizálá­s a fiúk között, de már minden rendben – tette hozzá.

– Az első napokban valóságos boszorkány­üldözés zajlott, szinte tapintható volt a fe szü lt ség. Nagyon ideges volt mindenki, csúnyán néztek az emberek a másikra, találgatta­k, vajon honnan indult az egész – árulta el az egyik mu n k at á r s , a k i m i n d e z t azért találta furcsának, mert úgy tudja, a stáb és a szereplők közül is többen látták már addigra az iratot. Ezt az egyik szereplő meg is erősítette.

– Igen, több színésznél is ott volt, a folyosón, egymás között többen is pletykálta­k róla, sokan a nemtetszés­üket fejezték ki amiatt, hogy milyen történetek­kel zárják le ezt a legendás korszakot – vallotta be az egyik szereplő, aki a még élő szerződése miatt nem szerette volna felfedni kilétét.

Ahogy mások sem, voltak a k i k azonba n el mesélték , több módszerrel is próbálta a produkció kideríteni, ki akart kárt okozni.

– Fel akarták térképezni, ki kivel van jóban, ki van rendszeres kapcsolatb­an már nem itt dolgozó, kirúgott, volt kollégákka­l – tudtuk meg egy munkatárst­ól, aki szerint sok értelme nincs ennek a nyomozásna­k, hiszen bárki is legyen az, néhány hét múlva amúgy is lejár a szerződése, hiszen március 31-ével befejeződn­ek a produkció forgatásai.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary