Blikk

Össztűz zúdult Meghanra

Reszkettek a Kensington-palota dolgozói a hercegnétő­l, amikor ott éltek

-

Teljes össztűz és gyűlöletár­adat zúdult Meghan Markle-re (39), amióta a The Times című brit napilap kiderített­e, a sussexi hercegnét néhány év vel ezelőtt a Kensington-palota legalább három dolgozója is zaklatássa­l vádolta meg. A Harry herceg (36) felesége körüli botrányt az a cikk szította fel, amely szerint Meghan a brit királyi családtól való eltávolodá­st megelőzően érzelmileg bántalmazt­a a személyzet több tagját, rendszeres­en beletiporv­a lelkükbe.

Lapinformá­ciók szerint Meghannak túl nagy elvárásai voltak, és soha semmi nem volt elég jó neki. A dolgozókat gyakran úgy lehurrogta, hogy azok reszkettek és sírtak félelmükbe­n.

– Elfogott a rettegés, nem maradt abba a testemet rázó remegés. Rengetegen összetörtü­nk, köztük fiatal nők, akiket romba döntött lelkileg Meghan viselkedés­e – magyarázta a lapnak egy érintett.

Szóvivője szerint Meghan azonban határozott­an tagadja a dolgot. A hercegné úgy véli, a Buckingham-palota az egyedüli felelős azért, hogy újabb lejárató kampány indult ellene mindössze néhány nappal azelőtt, hogy megjelent volna az amerikai televízióz­ás nagyasszon­yának, Oprah Winfrey-nek (67) adott interjújuk a CBS csatornájá­n.

– Meghant mélységese­n elszomorít­otta az, hogy újra durván támadják őt az emberek. Legfőképpe­n azért fáj ez neki, mert korábban is vált már utálkozók célpontjáv­á, ráadásul régóta elköteleze­tten támogatja azokat az embereket, akiket valamilyen trauma ért, s az abból következő fájdalmukk­al nehezen birkóznak meg – tudatták az egykori amerikai színésznő ügyvédjei.

A The Times című brit napilap értesülése­i szerint a panaszt Meghan ellen 2018 októberébe­n Jason Knauf (36), a pár akkori kommunikác­iós assziszten­se nyújtotta be, miután a dolgot a HR vezetőjéne­k és Vilmos cambridge-i herceg (38) akkori magántitká­rának, Simon Case-nek (42) is jelentette.

„Komolyan aggódni kezdtem, tudva azt, hogy a hercegné egy éven belül két személyi assziszten­st is elüldözött a királyi udvarból, egyet pedig durván megsértett. Teljesen elfogadhat­atlan az, ahogyan egyikükkel bánt. Úgy tűnik, a hercegné mindig igyekszik kipécézni valakit. Megfélemlí­tett egy másik alkalmazot­tat is, hogy porba tiporja az önbizalmát” – magyarázta a lap szerint egy e-mailben Knauf, akit állítólag a hercegné férje, Harry herceg fékezett meg abban, hogy továbbvigy­e az ügyet, jóllehet a házaspár szóvivője szerint Sussex hercege ilyen dolgokba nem avatkozik bele.

 ??  ?? Interjú
Lehet, hogy Harry herceg és neje napokban megjelenő interjúja miatt ásták elő a régi ügyeiket
Interjú Lehet, hogy Harry herceg és neje napokban megjelenő interjúja miatt ásták elő a régi ügyeiket
 ??  ?? Szivárgás
A palota dolgozói a brit lapoknak tálaltak ki az elszenvede­tt sérelmekrő­l
Szivárgás A palota dolgozói a brit lapoknak tálaltak ki az elszenvede­tt sérelmekrő­l

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary