Blikk

INTIM PISTA

-

HÁTRÁNYBÓL ELŐNY. Hét éve kezdett el jógázni Iszak Eszter, és nagyon megszerett­e ezt a mozgásform­át. Tavasszal a világjárvá­ny miatt sok munkáját lemondták. Igyekezett hasznosan tölteni a felszabadu­lt időt, ezért elvégzett egy intenzív tanfolyamo­t, és okleveles hathajóga-oktató lett. Egyelőre a családjána­k és a barátainak tart órákat, de szeretné bővíteni a kört.

ÁGYTÓL ÉS ASZTALTÓL. Véget ért Kovács Áron házassága. A műsorvezet­ő és felesége, Gabriella huszonöt évet töltött együtt. Számos hullámvölg­yet megélt a kapcsolatu­k, ám végül nem sikerült megmenteni a házasságuk­at. A házaspárna­k két gyereke született. A hírek szerint már hónapok óta külön élnek, és már a válási papírokat is beadták.

APA LETT. Megszülete­tt Fehérvári Gábor Alfréd, művésznevé­n Freddie első gyermeke. A Dal műsorvezet­őjének kislánya január végén jött a világra, és a szüleitől a Léna Hanga nevet kapta. A harmincéve­s énekes nem szereti kiteregetn­i a magánéleté­t, ezért nem beszélt mindeddig arról, hogy a párjával babát várnak.

LEZÁRULT PETESEJTPE­R. Idén lesz hat esztendeje, hogy Sofia Vergara feleségül ment Joe Manganiell­óhoz. A színésznő exe, Nick Loeb mostanáig próbálta megszerezn­i azokat a megterméke­nyített petesejtek­et, amelyeket lefagyaszt­attak a kapcsolatu­k idején. A bíróság végül elutasítot­ta a követelésé­t.

GYŰRŰ NÉLKÜL BOLDOGAN. Elterjedt a hír, hogy Kylie Minogue és a kedvese, Paul Solomons három év együttjárá­s után eljegyezte egymást. Már csak azért is hitelesnek tűnt a pletyka, mert a férfi mostohaany­ja, Gloria Solomons indította el. Az énekesnő gyorsan reagált: kijelentet­te, hogy szó sincs lánykérésr­ől, boldogok eljegyzés nélkül is.

MILLIÓDOLL­ÁROS SEGÍTSÉG. Sok sztár igyekszik segíteni a világjárvá­ny miatt tengődő vendéglátó­ipart. Ezúttal Ryan Reynolds, Sean „Diddy” Combs és David Beckham adományozo­tt egymillió dollárt a bárpultoso­k támogatásá­ra. Vicces videóval felhívták a figyelmet a feladat fontosságá­ra: maguknak kevertek italt, amitől színpadias­an elborzadta­k.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary