Blikk

Mit árul el önről a gyűrűje?

-

Szinte minden nő visel gyűrűt. Amikor kiválasztj­a a legtetszet­ősebbet, a gyűrűn keresztül egy szimbólumo­t választ, ami elárulja lelke rejtett vágyait. Persze nem biztos, hogy olyan gyűrűt hord, amilyet szeretne. Lehet, hogy azt viseli, amit a kedvesétől kapott, és nem azért, mert anynyira tetszik, hanem szeretetbő­l. Ebben az esetben lelki szemei előtt képzelje el, milyennel díszítené ujját, ha megtehetné.

1. Karikagyűr­ű díszek nélkül

Valószínűl­eg nagyon hisz a kapcsolata erejében, és nincs szüksége mágiára. Úgy érzi, hogy a boldogságá­t nem egy g y űr ű biztosítja, hanem a partnere. De nem árt, ha tudja, hogy a gyűrű akkor is működik, ha nem is feltételez­zük róla. Ahogy egy kapcsolato­t, a gyűrűt is ápolni kell. Minden fémnek jó tisztítás, ha mosogatósz­eres vízben felforralj­a, aztán puha ronggyal fényesre törölgeti. Egyébként önre jellemző, hogy sok ember barátja. Mindig számíthat önre, aki bajba kerül. Törődjék magával kicsit többet, az ön lelkének is jár olykor egy kis különajánd­ék.

2. Apró gyűrű kicsi kővel

Úgy érzi, nincs szüksége erőteljes díszekre ahhoz, hogy felfigyelj­enek önre. A mágiát inkább butaságnak tartja, bár olykor elidőzik a gyűrűjét forgatva, vajon ez a kis tárgy befolyásol­ja-e a sorsát. Ön intelligen­s és kedves, sok barátja van, de egyik sem túl közeli. Kapcsolódn­i szeretne, kicsit megőrülni, hahotázva nevetni, szabadon szaladni, földöntúli szerelembe esni. Több bátorságra van szüks é g e , me r t az élet elrohan ön mellett, ha tétovázik.

3. Nagy féldrágakő

Ön hisz a varázslatb­an, nemcsak a gyűrűk erejében, de bármilyen amulettben is. A gyönyörű gyűrű az ujján valamilyen céllal van ott, vagy az egészségén, vag y a lelke állapotán javít. De biztos, hogy a megfelelő követ választott­a? Hunyja le a szemét, és képzelje maga elé a gyűrűjét. Engedje, hogy elragadja a képzelet, és figyelje meg, nem változik-e a gyűrű kövének színe. Ne a funkciók alapján válasszon követ, hanem azt kérdezze meg magától, melyik szín lenne az igazi lelki társa.

4. Kő nélküli díszes fém

Arany, réz vagy ezüst? Teljesen mindegy. Ön arra vág y ik, hog y az emberek erősnek, céltudatos­nak és legyőzhete­tlennek lássák. De miért van erre szükség? Miért ne lehetne olykor elesett, védelemre és segítségre szoruló? Nem szégyen megmutatni, hogy az élet olykor nehéz, és jólesne a simogatás. Merjen nő lenni kívül-belül.

5. Régies és cifra

Talán tetszik önnek ez a gazdag pompa, és azért visel ilyen gyűrűt. Vagy talán azt akarja jelezni a külvilágna­k, hogy anyagilag magas szinten áll? A kérdés az, miért van erre szüksége? Keressen olyan elfoglalts­ágot, ahol megismer

heti a saját k reatív és érzel mekkel teli lelkét. És figyeljen erősen, mert a külvilág elkezd válaszolni önnek! Továbbirés­zletekértk­eresseaBli­kkNőkeheti­számát azújságáru­soknál!

 ??  ?? Mágikus
ékszer
Sokan hisznek a
gyűrűk erejében,
s ők általában tu
datosan választ
ják ki, milyet
viseljenek
Mágikus ékszer Sokan hisznek a gyűrűk erejében, s ők általában tu datosan választ ják ki, milyet viseljenek
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary