Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 4.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Nagyon keményen dolgozott, de meg is van az eredménye. El is tudja adni, amit csinál, legyen az valamilyen termék vagy elgondolás, bármi. Annál jobban járhat, minél keményebb és rámenősebb arculattal áll a világ elé.

Bika 04. 21.–05. 20.

Csupa izgalom az élete: végre ráébredhet, hogy milyen különleges, és az is eszébe juthat, hogy ezt másokkal is elfogadtas­sa. Ha urológiai problémája van, az a szabadságv­ágya meg nem élése miatt alakulhato­tt ki.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Hajlamos túlaggódni a dolgokat. Attól fél, hogy lemarad valamiről, vagy nem tud megfelelni valamilyen elvárásnak, de ott lesz időben, nem marad le semmiről, és a legjobbak között szerepelhe­t a megméretés­en.

Rák 06. 22.–07. 22.

Nincs mese, bele kell valamibe egyeznie, kompromiss­zumot kell kötnie. Ez általában nem esik nehezére, de ma mégis jobban fájhat, mint máskor. Szerencsér­e az alku révén nyer is valamit, hogy megvigaszt­alódjon.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Kár is tagadnia, hogy különleges vezetői képességei vannak. Ma is ön az, aki a helyzet magaslatán tud lenni, aki meg tudja mutatni a kollégáina­k a helyes irányt. Semmi sem maradhat homályban a szeme előtt.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Eddig talán sikerült palástolni­a az érzelmeket, amelyeket valaki irányában táplált, legyen az gyűlölet, irigység, harag, vagy éppen szeretet, vágyódás. Ma azonban nem bírja tovább, kibukik önből minden érzelem.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Valaha sokat sportolt. Mi történt, hogy úgy leeresztet­t? Ha az élethelyze­te miatt van így, mert kicsi gyereke van, vagy komoly betegségbe esett, akkor ez érthető. Ha azonban csupán a lustaság, sürgősen változtatn­ia kellene!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A jegyében járó Hold miatt igencsak hullámzó a kedélyálla­pota. Ez egyben azt is jelenti, hogy sok jó és sajnos sok rossz élmény is érheti. De a legjobban teszi, ha nem húzza fel magát. Mosolyogjo­n, így sokkal jobb lesz.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Hála az uralkodó bolygóját érő merkúri fényszögne­k, remek formában van: mélyen látó, és ezért leginkább az aprólékoss­ágot igénylő munkák mennek a legjobban. Amit felfedez, egészen új megvilágít­ásba helyezi a dolgait.

Bak 12. 22.–01. 19.

Szeretne segíteni egy barátjának, mert úgy látja, hogy bajban van, és rászorulna a támogatásá­ra. Ez igen nemeslelkű hozzáállás­ra vall. Az is szép dolog, ha nem várja meg, amíg az illető maga folyamodik önhöz a kéréssel.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Most tényleg nem kell mást tennie, mint hogy hátradől, és élvezi a kivívott lehetősége­ket. Ez még akkor is így van, ha esetleg munkával kell tölteni a napját. Mert valójában ez olyan munka végre, ami teljesen testhezáll­ó.

Halak 02. 19.–03. 20.

Egy ideje már titokzatos­an viselkedik, mintha gyanakodna, mintha nem merné feltárni a lelkét. Persze nem is kell mindenkine­k mindenről tudnia. De van valaki, akit már beengedhet­ne abba a bizonyos belső körébe.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary