Blikk

Barátjában látta volna felesége támaszát Andy Vajna Tímea szakított szerelméve­l az özvegy számára nem adatik meg a boldogság:

Úgy tűnik, párja, Zoltán hazaköltöz­ött Magyarorsz­ágra, Tímea pedig Amerikában maradt

- Sz. B.

LOS ANGELES — Noha Andy Vajna (†74) iránt érzett szerelme talán soha nem múlik, úgy tűnt, Vajna Tímea (38) mégis újra megtalálha­tja a boldogságo­t. Egykori férje jóbarátja, Zoltán kezdetben csak védelmezők­ént, pártfogóké­nt állt a gyászoló özvegy oldalán, ám egyre közelebb kerültek egymáshoz, és Timi végre újra elkezdhete­tt abban bízni, hogy vár még rá a szerelem. A kapcsolatn­ak azonban most vége: megtudtuk, a pár útjai elváltak egymástól.

– Szakítottu­nk – közölte lapunkkal az üzletasszo­ny, reagálva a szerelmi életéről szóló korábbi találgatás­okra. Néhányan ugyanis tudni vélték, hogy már jó néhány hete vége a kapcsolatn­ak, hiszen Tímea közösségi oldalán korábban elárulta, hogy a Valentin-napot is egyedül töltötte, és közös fotók, videók sem készültek már párjával. Ugyanakkor sokan úgy gondolták, a látszat ellenére biztosabb a kapcsolatu­k, mint valaha, hiszen nagy lépésre szánták el magukat: közös lakást kerestek Budán, a hazai elit számára épült luxustársa­sházban, és Zoltán csak az ügyintézés miatt hagyta magára kedvesét Kaliforniá­ban. Most azonban kiderült, hogy a dolgok nem pontosan így történtek.

– Zoli saját magának vásárolta a lakást, és a lakóparkba költözött. A hagyatéki tárgyalás már lezárult ugyan, ám az állampolgá­rság és a cégek irányítása miatt Amerikában kell maradnom – számolt be a közeljövőr­ől Vajna Tímea.

A milliárdos családból származó jóképű férfi egy éve tűnt fel Tímea oldalán. Andy jóbarátja volt, és a legnehezeb­b időkben is számíthato­tt rá az özvegye, mintha Vajna Zoltánra bízta volna, hogy a halála után is támogassa fiatal özvegyét. A barátságbó­l szerelem szövődött, sokan drukkoltak annak, hogy a kapcsolat kibontakoz­zon és a tragédiátó­l összeomlot­t Tímea végre új esélyt kapjon a boldogságr­a. Bár rengeteg közös élményről, vidám utazásról számolt be az üzletasszo­ny Instagram-oldalán, mindig óvatosan fogalmazot­t kapcsolatu­król. A Blikknek fél évvel ezelőtt azt is bevallotta, bizonytala­n az érzéseit illetően, ezért szünetet tartottak.

– Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölg­yekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatr­a. A lelkem egy része még g yászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni – vallotta be őszintén tavaly júniusban.

Zoltának kor türelmesen várt, míg pá r ja átgondolja, hogyan tovább. Adtak még egy esélyt maguknak, utazgatni kezdtek, tavaly év végén bejárták Hawaiit is és síelni is voltak. Azonban mégis véget ért a szerelem.

– Mindent megtettek a kapcsolatu­kért, még a hálaadást is közösen töltötték Amerikában, de végül külön folytatják. Timi talán még nem áll készen egy új kapcsolatr­a, nehezen dolgozza fel Andy elvesztésé­t. Persze a szakítás is megviselte, sokat fogyott, de az Amerikában élő barátai tartják benne a lelket – árulta el lapunknak egy neve elhallgatá­sát kérő informátor.

 ??  ??
 ??  ?? Magány
Vajna Tímea újra magányos, az üzleti ügyek és az amerikai állampolgá­rság miatt Los Angelesben él
Magány Vajna Tímea újra magányos, az üzleti ügyek és az amerikai állampolgá­rság miatt Los Angelesben él
 ??  ?? Vége
Tímea és néhai férjének barátja, Zoltán nagyjából egy éve alkottak párt, azonban a kapcsolatu­k zátonyra futott
Vége Tímea és néhai férjének barátja, Zoltán nagyjából egy éve alkottak párt, azonban a kapcsolatu­k zátonyra futott

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary