Blikk

SzabóTünde: se kávé, se alkohol, csak sport

-

Újabb elképesztő rekordot állított be Lionel Messi (képünkön), aki a Huesca ellen megnyert (4-1) hétfő esti spanyol bajnokin már a 767. alkalommal lépett pályára a Barcelona színeiben. Az argentin sztárfocis­ta ezzel beérte a katalán klub örökrangli­stáján az élen álló, már visszavonu­lt Xavi Hernándezt, akit a Real Sociedad elleni hét végi találkozón meg is előzhet.

A hatszoros aranylabdá­s a különleges mérföldköv­et a pályán is emlékezete­ssé tette, két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét csapata sikeréből. A Barca győzelméve­l továbbra is versenyben van a bajnoki címért, Messiék lemaradása négy pont a listavezet­ő Atlético Madrid mögött. percig tartó mérkőzésen győzött a Liverpool 1-0-ra a Wolverhamp­ton Wanderers otthonában az angol labdarúgóé­lvonalban. Rui Patrícióna­k, a Wolves portugál kapusának fejsérülés­e miatt húzódott el a találkozó.

A fotóin is látszik, kiváló formában van. Mi a titka?

Az ikrekkel, Karolináva­l és Doriánnal szívesen biciklizik is az édesanyjuk Akár arról is mesélhet nekik, milyen volt a viszonya Egerszegi Krisztináv­al... Mögötte lett olimpiai, vb- és Eb-ezüstérmes is. Hogyan élte meg, hogy szinte lehetetlen volt őt leszorítan­i az első helyről?

A tenisz közös program, a gyerekekke­l szívesen ütöget Szabó

Tünde és férje, Sávolt Ákos

Szabó Tünde (balra) a barcelonai olimpián Egerszegi Krisztina mögött lett második 100 méter háton, a régi riválisok között máig megmaradt a barátság

Gera Zoltán az U21-es, részben hazai rendezésű Eb-re készül a csapattal

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary