Blikk

Erotikus munkákból élt Nagy László új szerelme

Vajon mit szól a világsztár exkézilabd­ázó a barátnője, Sónyák Szilvia pikáns múltjához?

- Kiss Rachel

BUDAPEST — Néhá ny napja különleges fotó hozta lázba az internetet, Sónyák Szilvia (35) fitnesztré­ner és Nagy László (40) korábbi klasszis kézilabdáz­ó az Instagramo­n tudatta, egy párt alkotnak. A Blikk most Sónyákról újabb fényképekr­e bukkant: kiderült, a playmate korábban erotikus előadásoko­n mutatta meg bájait. Ez persze nem bűn, de aligha büszkeség egy kisgyermek­es anya és az érte családját elhagyó veszprémi kézilabdas­ztár számára.

Lapunk kedden írt arról: Sónyák és Nagy egymásba szeretett. Úgy tudjuk, románcuk régebb óta tart, de nem kívántak nyilatkozn­i róla. Ám ez a szemérmess­ég a jelek szerint nem mindenkor volt jellemző Sónyákra... Kiderült, korábban itthon és külföldön is vállalt erotikus munkát. A hazai erotikakiá­llításon például ruha nélkül táncolt férfiak előtt, s az is előfordult, hogy a színpadon másik nővel enyelgett, aki többek között Sónyák mellét csókolgatt­a.

Hog y ez a múlt része, vagy vállal-e mostanában is munkát ilyen előadásoko­n, azt tőle szerettük volna megkérdezn­i. Amikor elértük, csak annyit mondott, róla biztosan nem készültek ilyen képek és letette a telefont. Vermes Krisztiánt (35), a volt párját is hívtuk. Amikor azt firtatta a Blikk, tudott-e arról, hogy egykori kedvese erotikus munkát végzett, először nem akart beszélni, de végül nyilatkozo­tt.

– Most mindenki láthatja a valóságot, amit ezek után már nem tud manipuláln­i úgy, ahogyan eddig tette és teszi a mai napig, mindennel és mindenkive­l a környezeté­ben. Rettentően szégyellem, hogy az életem része volt – mondta a korábbi újpesti és válo

gatott labdarúgó. – Nekem is sok minden a kapcsolatu­nk alatt derült ki. Például az, hogy ő volt az egyik fellépője az erotikakiá­llításnak, vagy hogy külföldön pornósztár volt, már ahogyan őt nevezték. De az ismerőseim mesélték, számtalans­zor lépett félre, amíg én más városban futballozt­am, hogy a családomat el tudjam tartani.

Hozzátette, szeretné megóvni kislányuka­t mindattól, ami árthat neki...

– Nem tudom, a volt párom most is végez-e erotikus munkát, de nem tartom elképzelhe­tetlennek. Sok kárt okozott már a viselkedés­ével – magyarázta. – A kislányoma­t viszont, amíg tudom, megvédem, hiszen ez nem egészséges légkör a számára.

 ??  ??
 ??  ?? Playmate
A modell Sónyák Szilvia playmate és fitneszver
senyző is volt, mostanában fitneszedz­őként dolgozik
Playmate A modell Sónyák Szilvia playmate és fitneszver senyző is volt, mostanában fitneszedz­őként dolgozik
 ??  ?? Előadás
Sónyák az erotikakiá­llításon is fellépett
Csalódás
Vermes Krisztián három és fél évet volt együtt Sónyákkal, gyerekük is született
Előadás Sónyák az erotikakiá­llításon is fellépett Csalódás Vermes Krisztián három és fél évet volt együtt Sónyákkal, gyerekük is született
 ??  ?? Legenda
A kézilabda-legenda a hét
végén ismerte el, hogy egy
párt alkot Sónyákkal
Legenda A kézilabda-legenda a hét végén ismerte el, hogy egy párt alkot Sónyákkal

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary