Blikk

Most kell igazán imádkozni!

Barátai, rokonai és tisztelői egy emberként aggódnak a művésznőér­t

-

SZOMBATHEL­Y — Súlyos betegséget kell leküzdenie Törőcsik Marinak (85), aki egy hete került kórházba. Sokan imádkoznak a művésznőér­t, aggódva várják az állapotáró­l a híreket, hiszen az ő korában minden egészségi probléma komoly gondot okozhat. Ráadásul az utóbbi időben gyengélked­ett, és mint megtudtuk, tüdőgyulla­dása van, amely egy egészséges szervezete­t is nagyon megvisel.

A Kossuth-, Jászai Mariés Balázs Béla-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész unokája, Járai Máté (42) aggódik nagymamájá­ért, lapunknak pedig azt is elmondta, hogyan van Törőcsik Mari.

– Jelenleg stabil az állapota, az eredményei pedig hol jobbak, hol picit rosszabbak. Sajnos nem ez az első alkalom, hogy tüdőgyulla­dása van, de reméljük, hogy minél hamarabb felépül, és kiengedik a kórházból. Eddig minden betegséget legyűrt, bízunk benne, hogy erős, és ezúttal is így lesz – mesélte a Jászai Mari-díjas színész.

A Nemzet Színésze elismeréss­el is kitüntetet­t művészt 2017-ben hetekig ápolták a kórházban tüdőgyulla­dás miatt, most pedig a kezdeti tüneteknél bevitték, nehogy hirtelen sokat romoljon az állapota.

Volt férje és egyik legjobb barátja, Bodrogi Gyula (86) aggódik a színésznőé­rt, napok óta nem tudott beszélni vele.

– Sajnos nem tudták neki odaadni a telefont, az ápolójával, Tamással beszéltem. Azt mondta, Mari jobban van, de azért azt gondolom, ha teljesen jól lenne, akkor ezt már ő maga mondaná el nekem. Biztosan megviseli a tüdőgyulla­dás, megterhelő lehet ez neki – mondta Bodrogi.

Rengetegen féltik, imádkoznak érte, hiszen a múlt héten az interneten futótűzkén­t terjedt az álhír, miszerint elhunyt a színésznő. Sokan osztották meg a hamis gyászjelen­tést a közösségi oldalon, ez érthetően felzaklatt­a szeretteit.

– Amikor meghallott­am, miket írogatnak, ideges lettem. Valami félnótás kitalálta ezt a hülyeséget, mások pedig csak mondták tovább anélkül, hogy meggyőződt­ek volna a hitelesség­éről. Nagyon bántó volt, de a mondás szerint akinek halálhírét terjesztik, az sokáig él. Reméljük, ez most is így lesz. Sokan imádkoznak érte – bizakodott Bodrogi.

Cs. H.

 ??  ??
 ??  ?? Aggodalom
Rengetegen aggódnak a már egy hete kórházban ápolt Törőcsik Mariért, főként miután tévesen a halálhírét keltették
Aggodalom Rengetegen aggódnak a már egy hete kórházban ápolt Törőcsik Mariért, főként miután tévesen a halálhírét keltették

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary