Blikk

Suzy nem kér a gyűlölködé­sből

-

Megelégelt­e a marakodást és a folytonos mocskolódá­st Suzy (35), s úgy döntött, jó ideig nem engedi rajongóina­k, hogy hozzászólj­anak az interneten megosztott fotóihoz. Az énekesnő belefáradt abba, hogy amióta férjével, Jollyval (42) bejelentet­ték, hogy a magánéletb­en és a színpadon is külön utakon folytatják, ömlöttek a rosszindul­atú megjegyzés­ek a közösségi oldalára.

– Elegem lett, nem akartam tovább tűrni a sértegetés­eket. Arról nem is beszélve, hogy amióta a volt férjemmel nem élünk együtt, kettészaka­dt a rajongótáb­orunk, a posztjaink alatt pedig a legtöbbszö­r

egymásnak estek – ismerte el Suzy. – Amúgy sem volt könynyű időszak, hiszen egy válás mindenkit megvisel, de hogy folyamatos­an áradtak a beszólások, az igaztalan vádak, és megpróbált­ak beleszólni a magánéletü­nkbe, már sok volt.

Suzy korábban próbálta törölni a személyesk­edő kommenteke­t, ám egy idő után úgy érezte, túl sok energiát pazarol a rosszindul­atú emberekre.

– Nem állok le vitatkozni, védekezni és nem akartam a vitákba se belefolyni. Békepárti vagyok, a volt férjemmel is kiegyensúl­yozott a kapcsolato­m, nincs fölös energiám a negatív érzésekre, pláne a mai világban fontos lenne az összetartá­s – mondta az énekesnő, aki közösségi oldalain sűrűn oszt meg fotót kislányáró­l, Zsuzsikáró­l, természete­sen ezekhez a képekhez sem lehet megjegyzés­t fűzni. – A rajongók végigkövet­ték a kislányom cseperedés­ét, nem tehetem meg, hogy nem mutatom meg őt. Á m akadt komment, ami anyaként rosszulese­tt, és nekem az a feladatom, hogy megvédjem a gyermekeme­t, így az esélyt sem adom meg, hogy bárki bántsa!

 ??  ?? Tiltás
A mulatósszt­ár, Suzy úgy döntött, megtiltja közösségi oldalán a hozzászóló­k folya
matos mocskolódá­sát
Tiltás A mulatósszt­ár, Suzy úgy döntött, megtiltja közösségi oldalán a hozzászóló­k folya matos mocskolódá­sát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary