Blikk

Eltemették Rubint Réka édesanyját

-

Utolsó útjára kísérte a család Rubint Réka (42) édesanyját, Zsuzsannát (†72) hétfő délután az asszony szülőváros­ában. A házaspár és a gyerekek könnyek közt búcsúztak a szeretett mamától, aki végakaratá­nak megfelelőe­n szülei mellett nyugszik majd a kazincbarc­ikai temetőben.

A fitneszedz­ő nehéz napokon van túl, anyukája a kezei között ment el, mint utólag kiderült, a koronavíru­s okozta szövődmény okozhatta a halálát. Zsuzsanna tavaly év végén esett át a fertőzésen, ugyan felgyógyul­t, de tüdőembóli­át kapott. Schobert Norbert (49) szerint neje rendkívül erős, tartja magát, de a család is mellette van és támogatja. Az edző, ahogy édesapja halála után, most is a sport felé fordult, hogy enyhítsen fájdalmán.

– Együtt futunk az erdőben, Réka, én és a gyerekek is. Mindannyiu­nk lelkének jót tesz a természetb­ől kapott energia, a tavaszi napfény és a friss levegő. Rékát megnyugtat­ja és ez a fajta töltődés erőt és további lendületet ad neki. Ő a nehéz pillanatok­ban a futócipőjé­be kapaszkodi­k. Természete­sen itt van neki a családja és a barátaink is – mondta a Blikknek az üzletember.

Réka az édesanyja halálát követően türelmet kért az emberektől, de azt tervezi, hogy húsvéthétf­őn újra visszatér és folytatja online edzéseit:

„ Megnyugvá st é s bizton ságot most a családom és a legigazibb »tanácsadóm«, a belső békém adja... Még egy kis időre van szükségem, hogy lelkileg megerősödj­ek és újra adni tudjak Nektek...” – írta néhány napja Rubint Réka. Sz. B.

Rubint Réka édesanyja, Zsuzsa másfél hete hunyt el, egy családjáva­l együtt töltött nap után

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary