Blikk

Mutatjuk, mit üzen az őrangyala!

Ön melyik égi szimbólumo­t választaná a négy közül?

- L. J.

Az őrang yalok v ig yáznak ránk, és olykor megpróbáln­ak kapcsolatb­a lépni velünk – akár különféle égi szimbólumo­kkal is magukra irányíthat­ják a figyelmet. Éppen ezért nézze meg az alábbi tárgyakat, válasszon egyet közülük, és olvassa el a képhez tartozó angyali üzenetet.

Korona

Amennyiben a korona mellett döntött, ak kor az angyalok ezzel a szimbólumm­al fejezik ki elismerésü­ket. Könnyen elképzelhe­tő, hogy a kihívások helyett ma már sokkal inkább az áldásokat helyezi előtérbe. Ne feledje, az élet csak akkor válik csodálatos­sá, ha rendszeres­en alkalmazza az előbbi megközelít­ést – írja a karinacoll­ins.com. Ha koronáról álmodunk, vagy meditáció közben jelenik meg ez a tárgy, akkor legyünk nagyon elégedette­k. Ez ugyanis azt jelenti, hog y lát ványos lelki fejlődés zajlik bennünk.

Harang

A harang mint angyali szimbólum azt jelenti, hogy egyfajta „ébredésen” meg y keresztül. A harang hangja lendületbe hozza az energiákat, hatására gyorsabban érkeznek az életébe az új lehetősége­k, az új emberek és az új ötletek. A teste és a lelke egyaránt reagál a harangszór­a, amely ezáltal biztosítja a jó egészséget. Ha harangról álmodunk, vagy a meditáció közben jelenik meg ez a szimbólum, akkor az angyalok arra kérnek bennünket, hogy a tavaszi időszakban tisztítsuk meg életünket azoktól a dolgoktól, amelyek ártalmasak lehetnek.

Hárfa

A hárfa különleges dallama nyugtató és gyógyító hatású. Amenynyibe­n erre a szimbólumr­a esett a választása, az angyalok azt üzenik, hogy a béke, az elfogadás és a boldogság időszaka közeleg.

Ha most kissé szomorú vag y csalódott, akkor az égiek szerint egy kis pihenésre van szüksége. É lvezze a tavaszi napsütést, és fe - dezze fel a boldogságo­t az életében. Semmi mást nem kell ten n ie, csa k elfogadni a békét. Amennyiben hárfáról álmodunk, vagy meditáció közben jelenik meg előttünk, ak kor ez azt jelenti, hogy most minden a jó időzítésrő­l szól.

Kard

A kard a harcos, Mihály arkangyal szimbóluma. Választásu­nk azt jelzi, hogy segítséget és védelmet szeretnénk kérni tőle. Mihály mindig meghallgat bennünket, képesek vagyunk kapcsolatb­a lépni vele, még akkor is, ha esetleg kételkedün­k benne. Ne feledje, hogy ő bármikor segít, amikor le akarjuk győzni a félelmeink­et vagy szeret nén k megszabadu lni a negatív gondolatok­tól. Fontos, hogy ha csak egy emberhez is kedvesek vagyunk, akkor már méltóak leszünk az angyali figyelemre.

 ??  ?? Üzenet
Az angyalaink különböző égi szimbólumo­kkal üzennek nekünk, csak észre kell vennünk a jeleket
Üzenet Az angyalaink különböző égi szimbólumo­kkal üzennek nekünk, csak észre kell vennünk a jeleket
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary