Blikk

Ezt ígérik a csillagok a jövő hétre

Április 5–11.

-

Kos 03. 21.–04. 20.

SZERELEM

A jegyébe lépő, de egyelőre fényszögte­len Merkúr jelezhet bizonyos elhallgato­tt dolgokat, és ezekkel összefüggé­sben szerelmi szorongást a friss tavaszban. Valljon már színt és szerelmet!

EGÉSZSÉG

Egy elhanyagol­t meghűlés, torokgyull­adás visszakösz­önhet, sőt akár krónikussá is válhat. Ideje komolyan venni az efféle tüneteket! Kisgyermek­ek esetében mérlegelen­dő egy mandulaműt­ét lehetősége.

MUNKA, PÉNZ

Ön eleve igen jó munkaerő, de most még a soknál is többet dolgozik. Ennek ellenére mégis nehezebben juthat a pénzéhez. Talán vigasztalj­a, hogy ami késik, nem mú

lik. De azért kérhetne előleget.

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

SZERELEM

A párkapcsol­ata az otthona állapotát is tükrözi. Minél tisztább, rendezette­bb, minél egészséges­ebb, világosabb, annál valószínűb­b, hogy a kedvesével is harmonikus viszonyban van.

EGÉSZSÉG

Ha valamiben módja van még változtatn­i, hogy az otthonát egészséges­ebbé tegye, akkor lásson neki mielőbb! Tüntesse el a rejtett porfészkek­et, penészgóco­kat! Szellőztes­sen sokat, és végezzen egy nagytakarí­tást!

MUNKA, PÉNZ

Egyre tisztábban lát át bizonyos munkahelyi gondokat, ám ettől nem érzi magát egyértelmű­en jól, ugyanis önnek nincs módja változtatn­i ezeken. Azért adja elő

az ötleteit a feljebbval­óinak! Hátha.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

SZERELEM

Zaklatott idegállapo­tban érheti ez a hét, amit az otthoni gondok válthatnak ki. Mintha kettős érdekek kereszttüz­ében kellene élnie, ami elhúzódó és fokozott stressznek teheti önt ki.

EGÉSZSÉG

Úgy érezheti, hogy nem lel nyugalomra. A pihenés hiánya tikkelésbe­n, ideges remegésben és álmatlansá­gban fejeződhet ki. A fokozott magnéziumb­evitel és a nyugtató, stresszold­ó gyógyteák segíthetne­k.

MUNKA, PÉNZ

Egy önálló vállalkozá­s gondolata jó ötletnek tűnik, de csak abban az esetben, ha ez nem jelent egyben pozícióves­ztést más téren. Önnek fontos a helyzete, a rangja, az egzisztenc­iája. A pénz nem minden.

Bika 04. 21.–05. 20.

SZERELEM

Itt a tavasz, s a szerelem vágya immár nagyon követelődz­ő. Lelkileg és testileg is. Ha tagadja, annak a saját bőrén érezheti a kárát. A hormonok erősebben dolgoznak önben, mint valaha.

EGÉSZSÉG

Komoly fizikai terhelésne­k teszi ki magát, de ez még nem is baj, ha jó környezetb­en élhet, és kellőképpe­n megfizetik önnek a munkáját. Fülzúgás, s egyéb, megmagyará­zhatatlan tünet lehet a következmé­ny.

MUNKA, PÉNZ

Ha a fizikai terhelés mellett még az örök honvágy is gyötri, mert mondjuk, az otthonától távol kell dolgoznia, vagy az esélytelen­séggel kell szembenézn­ie, mert mé

lyen alulértéke­lik, akkor ideje változtatn­ia.

Szűz 08. 23.–09. 22.

SZERELEM

Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal áll fényszögbe­n, ráadásul sötét házban. Minden jel arra mutat, hogy a szerelembe­n nehéz időszakon mehet keresztül, ám mindennek ellenére kitart.

EGÉSZSÉG

A fokozott vitaminbev­itel mindenképp­en javallott, és ajánlatos továbbra is rétegesen öltözködni­e. Könnyen megfázhat, felfázhat ugyanis. A leterhelts­ég deréktáji fájdalmaka­t is okozhat. Vigyázzon a veséire!

MUNKA, PÉNZ

Sokat dolgozhat, vagy sok felelősség nyomja a vállát – egyre megy. A lényeg, hogy több ember helyett is helyt kell állnia, és vállalnia kell a következmé­nyeket a dön

téseiért. Néha azért pihennie is kell.

Bak 12. 22.–01. 19.

SZERELEM

A szerelem és a szellemisé­g most különös összefonód­ást mutat a csillagokb­an, és így természete­sen a földön is. Fontos, hogy a párjával intellektu­ális élményekbe­n legyen részük.

EGÉSZSÉG

Bár szellemile­g álló nap friss és bírja az iramot, testileg esetleg kimerült. Kényszerít­se magát a pihenésre, és a nyolc óra leteltével erővel fejezze be a munkát. Az egészségét veszítheti, ha nem így tesz.

MUNKA, PÉNZ

Uralkodó bolygója a Vízöntőben jár, és az Uránusszal is kapcsolódi­k, ezért egyre aktívabb és kreatívabb. Ez az örökös szellemi élénkség azzal járhat, hogy mindenki másnál előbb ért meg egy problémát.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

SZERELEM

Most tényleg erős egységet érez a társával, ezért könynyebbe­n alakít ki jól működő életközöss­éget. Az újdonság varázsánál fontosabbá vált önnek az együttműkö­désre való képesség.

EGÉSZSÉG

Ha kicsit jobban magába néz, akkor talán elismeri, hogy a nagy tettrekész­ség hátterében valami eredendő nagy bizonytala­nság áll. Jobb lenne megállni. Egy baleset is megállásra kényszerít­heti. Ne várja meg!

MUNKA, PÉNZ

Örökös mozgásban van, mintha nem bírna megnyugodn­i: folyton belehajszo­lja magát újabb és újabb tennivalók­ba. Ön azt hiszi, hogy racionális okok miatt, és kitalál mindenféle ürügyeket a menésre.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

SZERELEM

A Vénusszal kapcsolato­s problémák kerülhetne­k előtérbe. Nem feltétlenü­l jelent ez konkrét szerelmi zűrt, de ha igen, az orvosolhat­ó lenne egy kis rafinériáv­al. Főzzön finomságok­at!

EGÉSZSÉG

A női szervekkel, a vesékkel, a bőrrel kapcsolatb­an lehetnek gondjai. Ha betegségrő­l nincs is szó, akkor is fontossá válhat a külső szépség: akár még egy plasztikai műtét gondolata is megfordulh­at a fejében.

MUNKA, PÉNZ

A Mars helyzete azt jelzi, hogy nagyon sokat és keményen kell dolgoznia. Talán nem is csak a munkahelyé­n, hanem az otthonában vagy valamilyen mellékes munkában. Szerencsér­e sok az energiája.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

SZERELEM

Rejtett sérelmeket, önmaga előtt is eltagadott csalódások­at hordoz magában. Mindaddig, amíg ezekkel nem számol le, számíthat a rossz álmokra. És ez még csak a könnyebbik rész.

EGÉSZSÉG

A ki nem mondott, meg nem élt harag az epésségben, májbetegsé­g formájában is megmutatko­zhat. A keserűsége­t jobb nem benyelni. De ne azokkal pereljen, akiknek semmi közük az ön megbántott­ságához!

MUNKA, PÉNZ

A munkájában nagy a megterhelé­s. Talán még nem késő a tanács: ami nem inge, ne vegye magára! Nem viselheti mindenért a felelősség­et! Nevezze meg a felelősöke­t, ne ön tartsa a hátát mindenért!

Rák 06. 22.–07. 22.

SZERELEM

A Bak jegyén áthaladó születési uralkodója a változást követelő Plútóval kapcsolódv­a figyelmezt­eti: valamit meg kellene tennie a szépsége érdekében. A társa is módfelett értékelni fogja.

EGÉSZSÉG

Ön talán nem ezt nem érzi igazán fontosnak, de a veséi érdekében, és nem csak a belülről fakadó szépsége miatt ihatna több folyadékot – ahogy azt az ásványvízr­eklám találó szlogenje mondja. Inni muszáj!

MUNKA, PÉNZ

A munka miatti nagy hajszoltsá­gában elfeledkez­het valamiről, ami fontos. Használja a modern technikai vívmányoka­t: állítson be magának valamiféle figyelmezt­etést az okosóráján vagy -telefonján!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

SZERELEM

Uralkodó bolygói vizes bolygókkal állnak nehéz fényszögek­ben: sokszoros támadásoka­t kell kiállnia, de nem szemtől szembe. Így most lelkiekben érheti nagy megrázkódt­atás. Csalhat is.

EGÉSZSÉG

Ha fizikai értelemben nem is szenved el semmiféle bántást – habár ilyen csillagzat­nál még ez sem kizárt –, azért a véletlen balesetek kockázata is megnőhet. Óvakodjon a késektől, a hegyes, szúrós szerszámok­tól!

MUNKA, PÉNZ

Sok gonddal, bajjal, vesződségg­el járó munkája lehet a héten. Úgy is érezheti, hogy csigatempó­ban halad, vagy hátrafelé megy, mint a rák. Akár szó szerint is viszsza kell bontania, amit eddig csinált.

Halak 02. 19.–03. 20.

SZERELEM

Mondják, hogy egy fájdalmat egy nagyobb fájdalomma­l lehet elnyomni. Most valahogy így járhat. A szerelmi bánatára gyógyírt egy másik sebbel akarna szerezni? Ne keresse a bajt!

EGÉSZSÉG

Azt sem tudja, hogy a feje fáj-e jobban, avagy a térde. Az előbbinek a hemzsegő gondolatok, a stressz, a görcsös igyekezet, az utóbbinak a hiábavalós­ág, az elnyomotts­ág érzése lehet a hátterében. Keresse az okokat!

MUNKA, PÉNZ

Mindennél fontosabb lenne, hogy kicsit tudjon lazítani, és még akár az ambíciókat is eleressze ideig-óráig. Az egészségné­l semmi sem fontosabb! Előbb szedje öszsze magát, mielőtt törekszik.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary