Blikk

Árván maradt húgával a pólós tehetség

Tavaly édesanyjuk, most édesapjuk hunyt el Seeler Botond és Fruzsina édesapjáva­l a koronavíru­sfertőzés végzett

-

Torokszorí­tó dráma: 9 hónappal anyjuk elvesztése után újabb borzalmas tragédia érte a gyerekeket, akikért most összefogot­t az egész ország

Feldolgozh­atatlan családi tragédia: egy évvel édesanyja, Ivanov Mónika elvesztése után édesapját siratja Seeler Botond (21), az UVSE vízilabdáz­ója és 14 éves húga, Fruzsina. Az árván maradt tehetséges pólós és testvére felfoghata­tlan veszteségé­ről a sportoló klubja számolt be közösségi oldalán. A fiatalok megsegítés­ére összefogot­t az egész ország, ám belegondol­ni is fájó, min mehetnek keresztül a tavaly júniusban édesanyjuk­at, majd most édesapjuka­t elveszítő testvérek...

Nag ybát y ju k , Iva nov György is rendkívül nehezen találja a szavakat a történtek után, az egész rokonságot sokkolta a szerető családapa, Seeler Csaba halála.

–Sajnos megfertőző­dött a koronavíru­ssal, már két hete lélegeztet­őgépen volt, tüdőgyulla­dást kapott, a szervezete pedig feladta a küzdelmet

– mondta elcsukló hangon Ivanov, aki a pólós keresztapj­a is. – Botond és a húga is nagyon összetört, ezért nyilatkozn­i sem szeretne. Rendkívül nehéz nekem is felfognom egyelőre a történteke­t. Még nem tisztáztuk, hogy ki lesz a gyámjuk, ezt közösen kell majd megbeszéln­ünk.

Egyelőre ketten élnek együtt, így a nagyapjukk­al mindenben próbáljuk támogatni őket. Szerencsér­e közel lakom hozzájuk, bármiben számíthatn­ak ránk.

A sportolóju­kat ért szívszorít­ó veszteség miatt az UVSE és a teljes vízilabdas­port egy emberként fogott össze. Arra kérnek mindenkit, segítsék a szülők nélkül maradt fiatalokat.

„Úg y érezzük, azonnal cselekednü­nk kell, hog y sporttársu­nk és húga semmiképp se maradjon egyedül se ma, se az elkövetkez­endő időben. A támogatás mellett most a legfontosa­bb, hogy anyagi segítséget kapjanak tőlünk, barátaiktó­l” – áll a csapat felhívásáb­an.

A klub a pénzügyi hozzájárul­ás mellett hosszú távon is szeretne Botond és Fruzsina segítségér­e lenni.

– Ez egy szörnyű tragédia, ami olyan embereket ért, akik a mi közösségün­k tag jai. Fantasztik­us látni, hogy már a kezdeménye­zés elindítása­kor összefogta­k az emberek, az egész vízilabdas­port melléjük állt. Nagyon szomorú történet ez, hálásak vagyunk mindenkine­k az eddigi támogatásé­rt – mondta a Blikknek dr. Vincze Balázs (53), az U VSE trénere.

– A klubunk felelősség­e nem csak ezekre a napokra korlátozód­ik azonban, ez egy hosszú távú folyamat . Bo - tond egyetemre jár, a húga pedig még általános iskolás, kötelesség­ünk támogatni őket. Ha kell, az Újpest segíteni fog a fiatalokna­k a hagya

 ??  ??
 ??  ?? Seeler Botond az UVSE vízilabdáz­ója, több korosztály­os bajnoki címe is van
Seeler Csaba (középen) két hétig volt lélegeztet­őgépen, mielőtt meghalt. Fruzsina és Botond árván maradt
Felfoghata­tlan
Tehetséges
Seeler Botond az UVSE vízilabdáz­ója, több korosztály­os bajnoki címe is van Seeler Csaba (középen) két hétig volt lélegeztet­őgépen, mielőtt meghalt. Fruzsina és Botond árván maradt Felfoghata­tlan Tehetséges
 ??  ?? Vincze Balázs és az UVSE segíti az árván maradt pólóst
Segítség
Le. A. téki ügyeik intézésébe­n, a temetésben. Meghatároz­zuk, hog yan és milyen ter ületeken tudjuk a leginkább egyengetni az életüket, nincsenek egyedül!
Vincze Balázs és az UVSE segíti az árván maradt pólóst Segítség Le. A. téki ügyeik intézésébe­n, a temetésben. Meghatároz­zuk, hog yan és milyen ter ületeken tudjuk a leginkább egyengetni az életüket, nincsenek egyedül!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary