Blikk

Házilag szépülnek a politikuso­k

► Nem restek otthon festékhez és ollóhoz nyúlni, ha lenő a rendezett frizura

-

Járvány ide, korlátozás­ok oda, a politikusa­ink még ilyen vészterhes időkben sem hagyhatják el magukat. Szinte naponta jelennek meg nyilvános szereplése­ken, tévéfelvét­eleken, vagy akár csak saját internetes oldalaikon, mindig kifogástal­an külsővel, mintha – a békeidőket idézve – egyenesen a fodrászsza­lonból érkeznének. Ugyanakkor tudvalevő, hogy ezek a szolgáltat­ók zárva vannak.

Vajon a leggyakrab­ban szereplő politikuso­k hogy intézik ezt?

Kunhalmi Ágnes (38), az MSZP társelnöke nem esett kétségbe, azt mondta, eddig nem kellett semmit csinálnia a hajával, amit otthon máskor ne tett volna, a tévéstúdió­ban pedig sminkelik.

Szabó Tímea (45), a Párbeszéd frakcióvez­etője leszögezte, természete­sen most nem jár fodrászhoz, sőt, „ha nincs rendkívüli helyzet”, gyakran akkor is ő maga vágja a haját.

– Fodrászhoz csak akkor fogok elmenni, ha vége a járványnak és a szabályok engedik, most kerülök minden ilyen típusú érintkezés­t. Sminkest vagy stylistot a múltban sem alkalmazta­m, a sajtótájék­oztatókra és képernyős szereplése­kre mindig saját magam készülök fel – mondta lapunknak az ellenzéki pártvezető.

Persze nem mindenki olyan bátor, hogy egymaga merje kezelésbe venni a hajkoronáj­át. Így van ezzel Simicskó István (59) is, aki a jelenlegi helyzetben felesége segítségér­e számít. A KDNP frakcióvez­etője ugyanakkor a Blikk kérdésére

hangsúlyoz­ta, „a járványhel­yzet alatt természete­sen nem az a legégetőbb kérdés, hogy a frizuránk tökéletes legyen”.

– A férfiak ebből a szempontbó­l szerencsés­ebbek, hiszen sokak otthonában van saját fodrász. Az én ritkás hajszálaim­at is a feleségem tartja karban. Mindig kedvesen figyelmezt­et, ha már ideje egy újabb nyiratkozá­snak – mosolygott a kormánypár­ti honatya.

Gy. Németh Erzsébet (59) főpolgárme­ster-helyettes a sminkelést korábban is maga intézte, de a járvány alatt az élő adás előtt sem ül be a sminkszobá­ba.

– A frizurámat is magamnak szoktam megcsináln­i, ám ha rövid időn belül nem nyitnak ki a fodrászato­k, a festésben egy barátnőm segít. Szeretem szakemberr­e, profira bízni magam, ugyanakkor ebben a helyzetben is meg lehet oldani az ilyesmit, például barátnős program lett a körmünk lakkozása – mondta a DK-s politikus.

 ??  ?? A DK-s politikusn­ő körömlakko­zása barátnős programmá alakult, így nem unalmas
Gy. Németh Erzsébet a járvány alatt a sminkelésé­t sem
bízza másra
Smink
Köröm
A DK-s politikusn­ő körömlakko­zása barátnős programmá alakult, így nem unalmas Gy. Németh Erzsébet a járvány alatt a sminkelésé­t sem bízza másra Smink Köröm
 ??  ?? Simicskó István nyugodtan rábízza a feleségére a hajvágást
Hazait választott
Kunhalmi Ágnes a tévészerep­lés előtt maszkban ugyan, de beül a sminkszobá­ba
Profi
Simicskó István nyugodtan rábízza a feleségére a hajvágást Hazait választott Kunhalmi Ágnes a tévészerep­lés előtt maszkban ugyan, de beül a sminkszobá­ba Profi

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary