Blikk

1,33 millióval fizet többet

- B. B.

Szekeres Dorkának összesen 1,33 millió forintja bánja, hogy nem egész egy évig felfüggesz­tette a lakáshitel törlesztés­ét a járvány miatt. Ennyi költséget számított fel a bank arra az 1 millió forintra, amit a moratórium ideje alatt nem fizetett

Kritikával illette Hadházy Ákost, mert a zuglói előválaszt­áson indul. Miért nem örül ennek? – Megdöbbent­ett, hogy a Momentum elnöke és Hadházy Ákos azzal indokolta a döntést, hogy meg kell teremteni Zuglóban a Fidesz elleni többséget. Zuglóban ugyanis ezt Tóth Csaba és csapata már megteremte­tte, stabil, jól szervezett ellenzéki többség van, ami egy érték, ennek pedig nekiugrani az összellenz­ék szempontjá­ból is kifejezett­en káros.

Azt javasolja Hadházynak, induljon inkább a körzetében, Szekszárdo­n, ám ön is ott fogja megméretni magát. Ez tekinthető egy kihívásnak? – Most úgy tűnik, mintha egyszerűen arról lenne szó, hogy van egy jó körzet, ahonnan egyszerűbb bejutni a parlamentb­e, ezért ott próbálkozi­k. Ez a látszat. Ha valóban nem erről van szó – és én azt akarom hinni, hogy nem erről van szó –, akkor javaslom, hogy egy olyan körzetben induljon, ahol három éve nem sikerült az ellenzékne­k győznie. Minden előválaszt­ás egy kihívás, majd a választók eldöntik, hogy ki legyen a jelölt, de a célunk közös: a Fidesz leváltása.

2018-ban visszalépe­tt Hadházy javára, nemrég pedig a képviselő azt mondta, önt támogatja Szekszárdo­n. Megromlott a viszony kettejük között? – Nem romlott meg, bármelyikü­nk is győzne az előválaszt­áson Szekszárdo­n, a másiknak ott kell lennie mellette a kampányban.

 ??  ?? Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvez­etőhelyett­ese
Aki válaszol:
Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvez­etőhelyett­ese Aki válaszol:

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary