Blikk

Otthagyta a családi házat Mádai Vivien

- Virág Márton

Elhagyta az éveken át csinosítga­tott családi házukat, és kisfiával egy társasházi lakásban kezdett új életet a válófélben lévő Mádai Vivien. A TV2 csinos műsorvezet­ője a hét végén töltötte be a 32-t, mint írja, „egyszer fent, egyszer feljebb”

GÖDÖLLŐ — Ma ünnepli 69. születésna­pját Oszvald Marika, akinek a koronavíru­s-járvány idején is akad egy állandó vendége, aki nap mint nap meglátogat­ja őt. Mégpedig egy róka, a ravaszdi a gödöllői erdővel szomszédos kertjében, vacsoraidő­ben teszi tiszteleté­t nála, és elképesztő nyugalomma­l fogyasztja el a cicáknak kitett ételt.

– Nemrég kimozdulta­m itthonról, a kollégám, Peller Karcsi vett rá, hogy nézzem meg Víg Attila nagykanizs­ai festőművés­z párizsi képeiből nyílt rendhagyó kiállításá­t – mesélte a Blikknek a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő-operetténe­kes. – Imádom Párizst, sok szép emlékem van róla, három hétig magyarul és németül játszottam az Opera Comediben a Cirkuszher­cegnőt. Naná, hogy elmentem a kanizsai kiállításr­a.

A művésznőt ráadásul maga az alkotó, Víg Attila vezette körbe a tárlaton. Oszvald Marika nem is titkolja, nagy tisztelője lett a nagykanizs­ai festőművés­znek, alig várja, hogy megnézze a k iállítás teljes anyagát valamelyik művelődési házban is.

A színésznő a Blikknek elárulta: nagyon várja már a teljes nyitást, reméli, a nyáron visszakapj­uk a régi életünket, de ő attól sem riadna viszsza, ha fizikai munkát kellene vállalnia, ha azzal másokon is tud segíteni, esetleg szakácsnők­ént, kertészkén­t vagy bejárónőké­nt.

– Szerencsér­e időben gondoskodt­am róla, ha bármi baj történne, mindig legyen anynyi félretett pénzem, hogy ne kelljen kegyelemke­nyéren élnem. A lányomon kívül a barátok is meglátogat­nak, de trécselés közben csak másfél méterre ülünk le egymástól. Pécsi Ildivel is jóban voltunk, ott van az asztalon az a virág, amit tőle kaptam. Ha ránézek, arra emlékeztet, milyen nagyokat nevettünk együtt.

 ??  ??
 ??  ?? Kiállítás
A művésznő Víg Attila festő kiállításá­n egy papírcsőve­l vizsgálta a képeket a rejtett részletek kedvéért
Kiállítás A művésznő Víg Attila festő kiállításá­n egy papírcsőve­l vizsgálta a képeket a rejtett részletek kedvéért

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary