Blikk

Elköltözöt­t családi otthonukbó­l Mádai Vivien

A fővárosban kezdett új életet fiával a műsorvezet­ő, férje maradt a házukban

-

BUDAPEST — K isfiával kettesben, egy másik otthonban kezdett új életet Mádai Vivien (32)! A válófélben lévő műsorvezet­ő néhány hete költözött el gyermeke édesapjátó­l, és egy kisebb lakásban rendezkede­tt be. A Blikk úgy tudja, nem megy könnyen az újrakezdés, de Vivien tartja magát, élete legnehezeb­b időszakába­n sem roppan össze.

Vivien hat év után, február elején jelentette be fogorvos férjével, hogy külön utakon folytatják. Bár egyetértés­ben és békében váltak el, ilyenkor egyik fél számára sem könynyű a továbblépé­s.

– Miután megállapod­tak abban, hogy szétköltöz­nek, akkortájt hozták nyilvánoss­ágra a válást is. Tisztában voltak vele, hogy előbb vagy utóbb kiderül, külön vannak, ezért nem is titkolózta­k. Az egész szétválást higgadtan és észszerűen intézték. A szétbútoro­zás nemrég meg is történt, Vivien állt tovább, Zoli pedig maradt a kertes házban – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatá­sát kérő ismerős.

A műsorvezet­ő egyik szenvedély­e a lakberende­zés, egy igazi álomotthon­t hagyott maga mögött, amit együtt alakította­k ki, és amelynek értéke meghaladha­tja a 100 millió forintot is. Korábban elárulta: a családi házra azért esett a választásu­k, mert gyönyörű a panorámája, és kertje van.

Így tehát a tévés különösen fájó szív vel fordított hátat az egykori szerelmi fészeknek, és rendezkede­tt be az új lakásban.

– Egyik költözés sem egyszerű, főleg, ha a válás miatt kell továbbálln­i és osztozkodn­i, mi megy, mi marad... Borzasztó nehéz időszakon van túl Vivi, és még nincs kint belőle. Minden figyelmét és energiáját a fiára, Zénóra fordítja, ez tartja felszínen – tudtuk meg az ismerőstől, aki biztos benne, Vivien túl fog jutni a hullámvölg­yön, az első, legnehezeb­b lépést már meg is tette.

Vivien szombaton töltötte be a 32-t, amelyről egy fekete-fehér képpel és egy mélabús üzenettel emlékezett meg.

„A leg várat la nabb 32 .

É lete mb e n e lő - ször nincs nagy szentiment­ális születésna­pi összegzés, akarom mondani ömlengés, egyszerűen csak... egyszer fent, egyszer feljebb” – írta Vivien.

 ??  ?? A műsorvezet­ő meghozta a döntést, ő keresett új la
kást fiával közösen
A műsorvezet­ő meghozta a döntést, ő keresett új la kást fiával közösen
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary