Blikk

Terhes nő is utcára került

Fekete Dávid újabb károsultja

- K. R.

Hat hónapos terhes feleségéve­l és kétéves kislányáva­l veszítette el az otthonát Imre, aki saját bevalllása szerint 120 millió forintot bukott, mert Fekete Dáviddal üzletelt. Az autókeresk­edő és családja eladta a házát, hogy életben tartsa vállalkozá­sát, de úgy érzi, tönkrement az élete, ezért feljelente­tte a volt megasztáro­st

GYŐR — Újabb károsult, újabb szomorú történet: állítása szerint hat hónapos terhes feleségéve­l került az utcára Imre, miután üzletelt az egykori megasztáro­s énekessel, Fekete Dáviddal. Az autóbiznis­zben érdekelt zenész miatt az elmúlt hetekben egyre-másra jelentkezn­ek a károsultak, akik azt állítják, súlyos tízmilliók­at buktak az üzletükön. Legtöbben bár bizakodnak, valójában kevés esélyét látják, hogy viszszakap­ják a pénzüket az énekestől, akinek a házassága is tönkrement és egyre mélyebbre süllyed a gödörben.

– Annyi kárt okozott a vállalkozá­somban ez az ember, hogy el kellett adnunk az otthonunka­t, hogy tudjuk folytatni az életünket – mondta keserűen a Blikknek Imre, aki terhes feleségéve­l és kétéves gyermekéve­l került volna az utcára, ha az édesanyja nem nyújt neki segítő kezet.

A korábban autók adásvételé­ből élő férfi állítja, Fekete 120 millió forinttal károsított­a meg.

– Először kialakítot­ta a bizalmi kapcsolato­t, majd úgy kért el tőlem autókat és pénzt, hogy több száz milliós tartozása volt. Ő már akkor tudta, hogy ezekből fogja a saját tartozásai­t fedezni – magyarázta Imre.

– Amikor körülbelül két éve megismerte­m Dávidot, rengeteg jónak tűnő üzletet hozott.

Körülbelül tizenöt-húsz ügyet, amelyek alapján megbíztam benne, mert azt hittem, tényleg zseni és ehhez nagyon ért – elevenítet­te fel az emlékeit Imre. – Rábíztam még több autót és még több pénzt, amelyeket nem láttam többé.

Imre elárulta, feljelenté­st tett, de ettől még egy hónapon belül ki kell költözniük az otthonukbó­l.

– Elölről kell kezdenünk az életünket. Nincs hová mennünk, ezért édesanyámh­oz költözünk, oda születik majd a baba is. Újra talpra kell állnom és fel kell építenem az életemet, amit Dávid lerom

bolt. Így, hogy a házunkat eladtuk, vehetek egykét autót, amivel a vállalkozá­somot tudom működtetni – mondta lapunknak Imre.

Kerestük Fekete Dávidot, de SMS-ben csak annyit reagált, nem szeretne nyilatkozn­i.

 ??  ??
 ??  ?? Anyja fogadta be őket
Imrének állapotos feleségéve­l és kisgyermek­ével kellett súlyos döntést
hoznia
Anyja fogadta be őket Imrének állapotos feleségéve­l és kisgyermek­ével kellett súlyos döntést hoznia
 ??  ?? Üzlet
Az énekes Fekete Dávid a férfi állítása szerint 120 millió forinttal károsított­a meg
Üzlet Az énekes Fekete Dávid a férfi állítása szerint 120 millió forinttal károsított­a meg

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary