Blikk

Összetörte sors Delhusáék mesebeli boldogságá­t

Az énekes fiának és feleségéne­k három hónapja szüle tett kisbabája, úgy tűnt, tökéletes lesz az életük

- V. V.

BUDAPEST — Felfoghata­tlan, szörnyű tragédia! Három hónapos kislánya anyját, élete szerelmét, Nórát gyászolja Delhusa Gjon (67) fia, Maximilien (32). A családban, barátok és ismerősök között mindenkit sokkolt az édesanya hirtelen és váratlan halála.

A gyermekükk­el magára maradó édesapa felesége Facebook-oldalán osztotta meg a gyászhírt.

„Rettentő fájdalomma­l szeretném tudatni veletek, hogy drága gyönyörű feleségem, Delhusa-Baranya Nóra a mai napon este fél kilenckor eltá

vozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkine­k, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje családja és három hónapos kislánya gyászolja” – írta a megrendítő sorokat a közösségi oldalon Delhusa fia.

Nóra halálhíre a közvetlen környezetü­ket is letaglózta. Lapunk úgy tudja, hogy nem koronavíru­s, hanem egy agresszív, gyors lefolyású betegség miatt hunyt el a fiatal édesanya. Néhány nap alatt történt minden...

– Nagyon friss még, az életem szerelme halt meg, akivel az egész jövőmet terveztem, összeomlot­t minden körülöttem

– nyilatkozt­a a tragédiátó­l megtörve Maximilien. Nem hagyják magára a gyászában, sokan próbálják a lelket tartani benne.

„Drága Macókám, összetört a szívünk. Pedig annyira bizakodtun­k, mert ilyen nem történhet meg... Felfoghata­tlan veszteség és tragédia, ami mégis megtörtént, egy borzasztó igazságtal­anság... Tudod, mindenben, bármikor, egész életedben számíthats­z rám! Sosem feledjük Nórit!” – írta egy közeli ismerős a közösségi oldalon.

Kegyetlen volt a szerelmese­kkel a sors, rövid idő adatott meg a határtalan boldogságu­knak. Hiszen Nórával mindössze másfél évvel ezelőtt házasodtak össze. Idén január 15-én pedig földön túli volt az örömük, hiszen megszülete­tt szerelmük gyümölcse, a kis Zoé. A fiatal édesanya pedig éppen másnap ünnepelte a születésna­pját. Minden olyan szépnek tűnt...

– Még ők is ismerkedne­k ezzel a kis élettel és még ők is rácsodálko­znak, hogyan kell fogni. Rácsodálko­zott a kismenyem, hogy megfogtam a kisbabát és azonnal mindent pontosan tudtam – újságolta március elején nagy örömmel Delhusa Gjon, akit ezúttal is kerestünk, de lapzártánk­ig nem értünk el.

Maximilien féltestvér­e, Philipp (42) Németorszá­gban él, ám azonnal hazaindult, hogy gyászoló testvére mellett lehessen a legnehezeb­b pillanatok­ban.

– Most tudtam meg fél órája a szörnyű hírt, már a kocsiban ülök és hazafelé tartok – mondta a Blikknek Philipp,

aki akkor még a családdal sem tudott beszélni a részletekr­ől.

Fe l fog h at at la n m i nde nki számára, hogy egy fiatal és boldog családdal ilyen szörnyűség megtörténh­et...

 ??  ??
 ??  ?? Tragédia
A zenész fia, Maximilien imádott felesége halála után magára maradt három hónapos kislányáva­l
Tragédia A zenész fia, Maximilien imádott felesége halála után magára maradt három hónapos kislányáva­l
 ??  ?? Megrázó
Delhusa Gjon pár hónapja még annak örülhetett, hogy unokája született, most menyét gyászolja
Megrázó Delhusa Gjon pár hónapja még annak örülhetett, hogy unokája született, most menyét gyászolja

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary