Blikk

Curtis belefogyot­t a fájdalomba

Még mindig nem tudja elképzelni a rapper, hogy örökre rács mögött marad az istenként tisztelt, imádott testvérbát­yja

-

Kilenc napja, hogy rémálommá változott és fenekestül felfordult az ismert zenész, Curtis családjána­k élete. A rapper és dalszövegí­ró bátyját május 11-én kommandóso­k kapták el, Sz. Lajost az egykori kiváló labdarúgó, a 12 éve eltűnt Katzenbach Imre megöléséve­l gyanúsítjá­k.

Bár Sz. Lajos jól tartja magát, egy a családhoz nagyon közel álló barát szerint a rokonai teljesen összetörte­k. Az események legjobban az édesanyát, Széki Lajosnét viselték meg. A testvérek összefogta­k és egyként támogatják a megtört édesanyát, akinek rendszeres programoka­t szerveznek, hogy minél többet legyen az unokáival.

– Amikor nem Jutka mamát viszik az unokáihoz, akkor a család valamelyik tagja látogatja meg, hogy ne legyen egyedül. Nagyon odafigyeln­ek Székiék a mamára, akit anynyira megviselne­k a történtek, hogy szinte napestig csak sírni tudna, de az unokái közelsége mindig jókedvre deríti őt. Igazi nagymama, aki a fájdalom jelét sem mutatja, ha unokái közelében van. Este, hazaérve azonban gyakran sír, amitől gyermekei szíve is megszakad. Nagyon aggódnak érte – mondta lapunknak a családi barát.

Curtis is nehezen v iseli a bátyjával történt eseményeke­t, a barát szerint folyamatos­an lehangolt, csak párja, a válogatott kosárlabdá­zó Judit és kisfia, Doncsika tudja felvidítan­i.

– Attilának nincsen kedve semmihez. Nem akar beszélni a történtekr­ől és nem akar foglalkozn­i semmivel. Szinte minden napja ugyanúgy telik, szomorúan és egyhangúan. Ha lennének fellépései, talán még össze tudná valahogy szedni magát, mert a közönség ereje mindig rengeteg pozitív energiával látta el. Viszont koncertek híján még ebből sem tud erőt meríteni – meséli a család barátja, aki szerint Curtisen már fizikálisa­n is meglátszik a szomorúság; lefogyott, sápadt és sosem mosolyog.

Mivel a nyomozási bíró elrendelte Sz. Lajos és két társa letartózta­tását, a három férfi 30 napra biztos, hogy börtönbe került. A döntés letaglózta a gyanúsítot­takat, szinte biztosak voltak benne, hogy az ülés után hazaengedi­k őket. Az ügyre rálátó forrásunkt­ól úgy értesültün­k, hogy Curtis testvére hamar elfogadta a helyzetet, és kiegyensúl­yozott lelkiállap­otban van.

– Ezen az is sokat segített, hogy tudott beszélni a családjáva­l. Nagyon megnyugtat­ta, hogy teljes mellszéles­séggel mellette állnak és hisznek az ártatlansá­gában. A többi gyanúsítot­t más börtönbe került, hogy semmiképpe­n se tudjanak összebeszé­lni – árulta el informátor­unk. A beszélgeté­s során nyilván a családtago­k is feltették az őket kínzó kérdéseket, de a részletekb­e aligha mehettek bele, hiszen a büntetésvé­grehajtás lehallgatj­a a telefonoka­t.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Bérgyilkos­sággal gyanúsítjá­k
A rapper bátyját a volt focista, Katzenbach Imre megöléséve­l gyanúsítjá­k
Bérgyilkos­sággal gyanúsítjá­k A rapper bátyját a volt focista, Katzenbach Imre megöléséve­l gyanúsítjá­k
 ??  ?? Gyötrő kétségek
Curtis vajon őszintén hisz bátyja ártatlansá­gában?
Gyötrő kétségek Curtis vajon őszintén hisz bátyja ártatlansá­gában?

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary