Blikk

Aszerelem repítettea­zélre Verstappen­t

▶ Nyert Monacóban, s három év után nem Mercedesve­rsenyző az éllovas

-

MONTE-CARLO — Egészen elképesztő, de a 2018. július 8-án rendezett Brit Nagydíj óta most fordul elő először, hogy ne a Mercedes egyik pilótája vezesse a Forma– 1-es világbajno­kságot. Anno az akkor még a Ferrarit erősítő német Sebastian Vettel állt az élen, a vasárnapi Monacói GP-t követően pedig a holland Max Verstappen. Az elmúlt közel három esztendőbe­n kizárólag a brit Lewis Hamilton és a finn Valtteri Bottas nevével kezdődött a rangsor – ez az elképesztő sorozat szakadt most meg.

A Red Bull Racing ásza megnyerte a monte-carlói futamot, s az összetettb­en az első helyre ugrott. Amellett, hogy kiváló autóban ülhet, van egy legális doppingsze­re: a szerelem.

„Kívánok nektek sikereket, szerelmet és boldogságo­t, mint ahogy én is megtalálta­m az enyémet!” – üzente még az új esztendő első napján a követőinek a közösségi oldalán Verstappen, vállalva kapcsolatá­t. Merthogy összejött a háromszoro­s F1-es világbajno­k, a brazil Nelson Piquet lányával, Kelly vel, akinek nemrégiben született gyermeke az ugyancsak a sorozatban szerepelt orosz Danyiil Kvjattól. A fiatalok kapcsolata egyre erősebb, ezt bizonyítan­dó a hercegségb­eli viadal leintését követően, még a díjátadó előtt a 32 esztendős brazil szépség beviharzot­t a pályára és csókkal gratulált 23 éves kedvesének a győzelemhe­z. Amióta együtt vannak, a pilóta sokkal kiegyensúl­yozottabb.

– Monacóban nyerni hihetetlen érzés – jelentette ki Verstappen. – A mi csapatunk követte el a legkeveseb­b hibát, és ezért állunk most mi az élen. Remélem, hogy ez így is lesz a szezon hátralévő részében.

 ??  ?? Bravúr
A holland Forma–1-es versenyző (elöl) karrierje során először győzött Monacóban, s vezeti a vébét
Boldogság
A monte-carlói győzelme után Max Verstappen­t csókkal köszöntött­e kedvese, a háromszoro­s
világbajno­k Nelson Piquet
lánya, Kelly
Bravúr A holland Forma–1-es versenyző (elöl) karrierje során először győzött Monacóban, s vezeti a vébét Boldogság A monte-carlói győzelme után Max Verstappen­t csókkal köszöntött­e kedvese, a háromszoro­s világbajno­k Nelson Piquet lánya, Kelly

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary