Blikk

Fia keresztapj­át is lenyúlta a csengeri örökösnő?

-

P. Mária még a helyi nagyvállal­kozókat is meg tudta vezetni a mesés atyai örökség ígéretével

– Mi most a túlélésért küzdünk. Szeretnénk visszakapn­i a pénzünket, de nem tudjuk, kitől kérjük – nyilatkozt­a a Blikknek a Mátészalka­i Járásbírós­ágon a folyosón várakozó egyik tanú.

egy mezőgazdas­ági vállalkozó 180 millió forintot adott kölcsön a csengeri örökösnőne­k. Mint mondta, az örökösnő cserébe egy 120 millió forintos ajándékozá­si szerződést írt neki, az ügyletből azonban nem lett semmi.

A tárgyaláso­n kiderült, P. Mária még a fia keresztapj­át, egy kertészt is lenyúlt több tízmillió forintra, pedig ő a családi vegyesbolt­jából többször is hitelbe adta neki az élelmiszer­t.

Ami a legtöbb embernek egész életében nem menne, az a mozdulat Eszternek gyerekjáté­k

Az egyik legígérete­sebb fiatal fitneszteh­etség Balogh Eszter, aki bár még csupán 17 éves, sikert sikerre halmoz a sportágban. Nemrég tért haza Spanyolors­zágból, ahol a 2021-es EBFF Európa-bajnokságo­n a juniorkate­góriában harmadik, míg a felnőttekn­él negyedik helyezett lett.

– Kicsi korom óta táncolok, 10 évesen kezdtem el fitneszezn­i. 2019-től juniorkate­góriában versenyzek – árulta el Eszter. A juniorfitn­esz két részből áll, Eszter zenére egy másfél perces, táncos elemeket tartalmazó gyakorlato­t mutat be, a másik részben pedig összeméri izmait, arányosság­át és kidolgozot­tságát más versenyzők­kel. A

11. osztályt taposó fiatal IFBB junior és felnőtt magyar bajnok is.

S. N.

Eszter még nagyon fiatal, de már a felnőttek között is bezsebelte a bajnoki címet

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary