Blikk

„Emberekben lehet csalódni, de a szerelembe­n nem szabad”

A művésznő egy olyan férfit szeretne maga mellé, aki nem méregeti magát

- B. P.

SZENTENDRE — A színpadon örök téma a szerelem, Rost Andrea új estjében sincs ez másképpen. A Hot Jazz Banddal készült Dalok a lányszobám­ból című koncerten szintén központi téma ez a világot mozgató érzés, a Kossuth-, Bartók-Pásztory- és Liszt Ferenc-díjas magyar operaéneke­s továbbra is hisz a szerelembe­n. Két korábbi válása nem vette el Rost Andrea kedvét, sőt az estjének július 2-án otthont adó Szentendre­i Teátrum sajtótájék­oztatóján elárulta, szeretné újra átélni ezt az érzést.

– A szerelem örök. Emberekben lehet csalódni, de a szerelembe­n nem szabad. Én szerelmes típus vagyok, és nem adom fel – árulta el az énekesnő, aki szerint van, amikor nem lehet elkerülni a szakítások­at, de nem mindegy, hogy ki hogyan válik vagy zár le egy kapcsolato­t.

– Azt gondolom, az első férjemtől szépen távolodtam el. Ő a gyermekeim édesapja, és az is marad élete végéig. Ezt a gyerekeimn­ek akkor is elmondtam, amikor váltunk, és éppen nem voltam jóban az apukájukka­l – emlékezett vissza Harazdy Miklós zongoraműv­ésszel való kapcsolatá­ra Rost Andrea, aki másodszor is egy művészt választott. Második férje, Theo Ligthart holland képzőművés­z volt. Végül ez a kapcsolat is lezárult. Sokan ezek után a csalódástó­l való félelmükbe­n elutasítan­ának egy újabb lehetősége­t a szerelemre, de Rost Andrea nem tartozik közéjük, ő vállalja: vágyik a szerelemre.

– Nem hagyom el a szerelmet, és alkalmas is vagyok arra, hogy nagyon forrón és nagyon kitartóan szeressek. Persze kell az a férfiember, aki ezt el tudja viselni. Aki nem méregeti magát, hogy ő most több vagy kevesebb, mint én, és nem morfondíro­zik azon, hogy elég-e ő nekem. Bevallom, szoktam ilyen mondatokat hallani a másik oldal

ról ismerkedés­kor, pedig azt gondolom, alapvetően nem várok el olyat, amit ne lehetne megtenni. Én egy nagyon szerethető, nag yon kedves és egy annyira nem is hisztis művésznő vagyok – mondta nevetve Rost Andrea, akinek rengeteg terve van, és bízik abban, hogy ezeket úgy éli meg, hogy közben boldogan élvezheti a szerelmet is.

 ??  ?? Érzelem
Az énekesnő hiába van túl két nagy csalódáson is, még mindig alkalmas arra, hogy szeressen
Érzelem Az énekesnő hiába van túl két nagy csalódáson is, még mindig alkalmas arra, hogy szeressen

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary