Blikk

Folytatódi­k Jolie és Pitt válási háborúja

A két hollywoodi sztár csaknem öt éve küzd egymással gyerekeiké­rt

- L. B.

LOS ANGELES — A csat á na k vége, a hábo - r ú azonban folytatódi­k Brad Pitt és Angelina Jolie között. Az el múltnapokb­an örömhírkén­t számolt be arról a sajtó, hogy végre lezárult Hollywood egykoriálo­mpárjának négy éve é s nyolc hónapja tartó pere, amely a hat gyermek ükfelügyel­eti j ogával kapcsolato­s.

A bíró úgy ítélte meg, hogy Pittnek joga van az 50-50 százalékos arányban megosztott felügyelet­i joghoz. Így rengeteg időt tölthet 12 és 17 év közötti gyermekeiv­el. A már 19 éves Maddoxra ugyanis már nem vonatkozot­t a jogi csatározás. Igaz, a fiú Koreában tanul, így nagyjából sikerült kimaradnia szülei perlekedés­éből.

A május 13-án hozott végzés azonban közel sem hozott békét a szétszakad­t családnak, sőt! Angelina Jolie szinte azonnal jelezte, hogy fellebbez az ítélet ellen. Megpróbálj­a elérni, hogy a döntést hozó bírót zárják ki az ügyből, és érvénytele­nítsék az eddigi ítéleteit. Véleménye szerint ugyanis John Ouderkirk nem megfelelőe­n járt el. Mivel nem engedte, hogy a perben a gyerekek is tanúskodja­nak, így megtagadta tőle a tisztesség­es eljárást.

„Jolie ügye várhatóan július 9-én kerül a kalifornia­i bíróság elé, ám Brad Pitt sem marad felkészüle­tlen. Az Oscar-díjas színész ugyanis képviselet­ével megbízta Ted Boutrous Jr.-t, akit a legjobbak legjobbjak­ént tartanak számon szakmájába­n, illet ve aki több millió dolláros g yő - zelmei mellett az Apple-t is képviselte már” – írja beszámolój­ában a Daily Mail. Angelina Jolie vigasztalh­atatlan az ügyben, szinte tombolt az ítélethird­etést követően.

– A bírósághoz beadott írásában nehezménye­zte, hogy John Ouderkirk bíró nem engedte a Pitttel közös gyerekeike­t felszólaln­i a per során, emellett azonban véleménye szerint több bizonyíték­ot is figyelmen kívül hagyott a bíróság – mondta egy informátor a lapnak.

Ezek közül a legjelentő­sebb talán Pitt korábbi családon belüli erőszakkal kapcsolato­s ügye, ami hatalmas port kavart a világsajtó­ban.

A pletykák szerint egy 2016-os repülőúton a férfi agreszszív­an v iselkedett Maddox nev ű f iáva l, az erősza k azonban nemcsak szavakban, hanem tettlegess­égben is megnyilván­ult, a fiú pedig azóta sem áll szóba a filmcsilla­ggal.

 ??  ?? Büszke anya
Jolie neveli az öt fiatalkorú gyermeküke­t: Paxot (balról), Shiloh-t, Vivienne-t, Zaharát és Knoxot
Ellenfelek
Angelina Jolie és Brad Pitt 2016 óta ellenfelek a tárgyalóte­remben
Büszke anya Jolie neveli az öt fiatalkorú gyermeküke­t: Paxot (balról), Shiloh-t, Vivienne-t, Zaharát és Knoxot Ellenfelek Angelina Jolie és Brad Pitt 2016 óta ellenfelek a tárgyalóte­remben

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary