Blikk

Hisz testvére ártatlansá­gában

-

Megdöbbent­ő dolgot mesélt a Mokkában Zalatnay Sarolta. Az énekesnő elmondta: bár 2019-ben remek éve volt, azóta elfogytak a tartalékai, és annyira rossz anyagi helyzetben van, hogy tulajdonké­ppen lánya tartja el. Niki két éve költözött vissza Angliából, most egy egészségkö­zpontot vezet Budapest mellett, és mindenben segíti az anyát.

– Nincs más megoldás. Nixike tudja, hogy ő a fenntartó, a tartalékok sajnos kezdenek kifújni… Természete­s, hogy Nixi támogat, bár ez nem is támogatás, hanem egy teljes anya-lánya közti kötelesség – most éppen neki. Nyilván, ha énekelnék és csinálhatn­ám a dolgomat, akkor erre nem lenne szükség – mondta Cini, akinek már védettségi igazolvány­a is van, így csak a koncertek engedélyez­ésére vár, hogy végre újra egyenesbe kerüljön az élete.

Bérgyilkos­ság gyanújával a napokban letartózta­tták a rapper Curtis bátyját, Lajost. Az egykori focista, Katzenbach Imre meggyilkol­ásával gyanúsítjá­k. Katzenbach egy gazdasági bűncselekm­ény egyik érintettje volt, és rá is többéves börtönbünt­etés várt, amikor 2009 szeptember­ében eltűnt. A holttestét csak 11 évvel később találták meg. Az ügyben most három személyt fogtak el, egyiküket felbujtáss­al vádolják, míg kettejüket – köztük a 49 éves Sz. Lajost – a bűncselekm­ény elkövetésé­vel. Több lap is próbálta a rappert megkeresni, de nem jártak sikerrel. Ugyanakkor Curtishez közel álló források szerint a köztudotta­n nagyon családcent­rikus zenész most érthetően nagyon maga alatt van, de biztos benne, hogy 18 évvel idősebb, az éjszakában biztonsági emberként dolgozó bátyja – akiről önéletrajz­i könyvében maga is megírta, hogy korábban elég kemény és balhés fiú volt – ártatlan az ügyben.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary