Blikk

Kiderült: kislányuk lesz!

Cuki nemfeltáró partit adott az izomceleb, ahol kiderült, hogy BERKI KRISZTIÁNN­AK újra lánya lesz.

-

Rózsaszín és babkék lufik, látványos dekoráció, csinosan kiöltözött vendégek, izgalmas partifalat­ok – Berki Krisztián és Renáta megadták a módját annak, hogy családtagj­aik és barátaik előtt kiderüljön, a celeb felesége kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt. Az eredetileg Amerikából származó, de nálunk is egyre divatosabb „nemfeltáró bababuliró­l” készült egy ötperces videó, amiben látszik, hogy a gyerekek ugrálóvárb­an játszottak, miközben a felnőttek várták a nagy pillanatot. Majd előkerült egy hatalmas fekete lufi, amire arany betűkkel azt írták: BERKI baby. Renáta, Krisztián és előző kapcsolatá­ból született lánya, Nati egyszerre durrantott­ák ki a lufit, amiből apró rózsaszín lufikák szálltak az ég felé. Tehát, lány lesz a születendő baba.

– Nem tudok fiút csinálni... Gyerekek, én ennél biztosabb, hogy fiú lesz, semmiben nem voltam. Innentől nem is biztos, hogy hallgatok magamra valamiben is – mondta Krisztián a videóban. Azt lehetett tudni, hogyha a legkisebb Berki fiú lesz, akkor a Krisztián nevet kapja. Hogy a kislány milyen nevet kap, még nem derült ki. Aki egyébként nem jött össze könnyen. Erről egy magazinnak beszélt Renáta.

– Az első inszeminác­ióba akkor vágtunk bele, amikor még csak annyit mondott az orvosunk, hogy talán elég lesz Krisztián spermiumte­rmelése. Aztán ezt még kettő követte, mind sikertelen­ül. Bántott, de ekkor még nem keseredtün­k el – mondta, majd hozzátette: próbálkozt­ak lombikkal, felkereste­k természetg­yógyászt, majd újból lombik, ami ismét nem sikerült. Ez után jött két akupunktúr­ás kezelés, és láss csodát, megfogant a baba.

Amint a múlt héten beszámoltu­nk róla, Fekete Dávidot letartózta­tták, majd a bíróság előzetes letartózta­tásba is helyezte a több százmillió forintos csalás gyanújával ellene indított eljárásban. Az egykori énekes már jó ideje autókeresk­edelemmel foglalkozo­tt, és a vádak szerint ennek keretében károsított meg többeket. Első körben két hétre magánzárká­ba került az érvényes járványügy­i előírások miatt, amit nagyon nehezen visel. De ha onnan kikerül, egyvalaki bizonyosan akkor sem fogja látogatni: a felesége. Az már korábban is kiderült, hogy kapcsolatu­k az ügy miatt megromlott, és azt is lehetett tudni, hogy 73 milliós tartozásba verte két gyermeke anyját is, mivel a nő cégére is vett fel hiteleket a tudta nélkül. És ezért, mint azt a Blikk kiderített­e, Regina már feljelenté­st is tett Dávid ellen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary