Blikk

Apás szülés, rendőrségi felvezeté

DÉR HENI igencsak kalandos szülésen van túl. És aztán még a szülőszobá­ban sem volt nyugalmuk…

-

Dér Heni nagyon stramm kismama volt az egész várandóssá­ga alatt, de azért a szülés előtti utolsó pillanatok­ban még ő is kicsit megijedt. Ugyanis Bendegúz születése nem hétköznapi módon zajlott, igencsak kalandosra sikerült, hiszen rendőri felvezetés­sel, szirénázva jutottak el a szülőszobá­ig.

Pedig Heni terhessége alatt majdnem minden a tervek szerint ment, és bár a kiírt időpontra pontosan még nem akart kibújni a baba, de végül csak pár napot késett. Így Henit nem is érte váratlanul,

Heninek tavaly tavasszal méhen kívüli terhessége volt, és a műtétet követően nem gondolta volna, hogy ilyen hamar másodszorr­a is teherbe esik. Lapunknak mesélte el elsőként, hogy második terhessége sem volt problémame­ntes, mert férjével mindketten átestek a koronavíru­s-fertőzésen közben. – Októberben a párommal együtt elkaptuk a koronavíru­st. Szerencsér­e akkor léptem át a második trimeszter­be, örültem, hogy nem a legveszély­eztetetteb­b harmadban kaptam el a vírust. Hála istennek nem volt hosszan tartó lázam, így nem kellett gyógyszert szednem. Azzal már nem is foglalkozt­am, hogy két hétig nem éreztem szagokat, ízeket… Örültem, hogy nem alakult ki nálam szövődmény, nem kaptam tüdőgyulla­dást – mesélte, majd hozzátette: mivel szerencsér­e párjával együtt kigyógyult­ak a vírusfertő­zésből, a szülés előtt három héttel be is oltatta magát.

– Jól vagyunk mindketten, a babámmal is minden rendben van, így a szülés után a második oltást is megkaphato­m majd. De még nincs konkrét időpontom, majd egyeztetne­m kell az orvosommal.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary