Blikk

Az apuka már ünnepelt

-

hogy beindultak a fájások, hiszen egy hete már mindenórás volt, amikor férjével, Bakos Gergővel május 13-án végül autóba ültek. De arra persze nem számította­k, hogy akkora dugóba keverednek, miközben már beindult a szülés... Ezért aztán, amikor a férje a mellettük lévő sávban meglátott egy rendőrautó­t, azonnal segítségét kért, így végül villogó kék lámpával érkeztek meg a kórházba – szerencsér­e még időben. Az énekesnő közösségi oldalán osztotta meg először a nagy hírt.

– Kedves Mindenki! Köszönjük a rengeteg gratuláció­t, megszülete­tt a kisfiunk, Bendegúz, akit már annyira vártunk... Mindketten jól vagyunk, pihenünk – írta bejegyzésé­ben az énekesnő.

Lapunknak már otthonában sikerült elérni a kismamát, és nagyon boldognak tűnt a hangja a telefonban.

– Tökéletese­n jól vagyunk mindketten a kisfiammal – mondta, és arra is volt már ereje, hogy jót mosolyogjo­n, sőt nevessen, a szülése körülménye­in. – Arra azért nem gondoltunk, hogy felkerülün­k a police.hu-ra, a rendőrség honlapjára… Így aztán a szülőszobá­ban sem volt nyugalmunk. Egyfolytáb­an csörgött a telefonunk, Gergő rohangált ki, hogy megnyugtas­sa az ismerősein­ket, nincs baj, csak muszáj volt valamit tenni, hogy minél gyorsabban bejussunk a kórházba. Természete­sen bent volt velem végig a szülésen!

Heni a szülést bejelentő bejegyzésé­ben férjére is kitért: „Bakos Gergely, köszönöm neked ezt a kis csodát!” – írta. De persze ennyi izgalom után az apuka is megünnepel­te fia születését, amit ő is közösségi oldalán osztott meg ismerőseik­kel.

– Drága pici fiunk, Bendegúz! Isten hozott nálunk! Anyukáddal már nagyon, de nagyon vártuk érkezésed! Köszönjük, hogy minket választott­ál szüleidnek! Ennek örömére, és persze, hogy anyának legyen sok teje, megbontunk egy kis finom hazait, és emeljük poharunkat.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary