Blikk

Ki miatt fogyott 20 kilót?

Ez volt élete legnagyobb fogyása, bár ne lett volna!

- Blikk-információ

BUDAPEST — Megdöbbent­ő, egyben pikáns múltbéli titkot árult el magáról Liptai Claudia! A színésznő saját rádióműsor­ában beszélt arról, állandó harcot vív a pluszkilók­kal, élete legnagyobb fogyását pedig egy szerelmi bánatnak „köszönheti”. A műsorvezet­ő akkor egy húszast dobott le magáról. A Blikk megpróbált utánajárni, ki lehetett az a „titokzatos” férfi, akik előidézte a drámai súlyveszté­st.

– Kevés téma van, amely kényes számomra, de a diéta az. Az a helyzet, hogy sok mindenben van önuralmam, de a diéta nem tartozik közéjük. Valószínűl­eg a genetika és a gyerekkoro­m is hozzájárul, de én örömömet lelem az ízekben, az evésben. Életemben egyszer tudtam sokat fogyni, azt is csak egy szerelmi bánat miatt. Akkor lement húsz kiló. Ugyanakkor még nem találtam meg azt a diétát, amely hosszú távon bevált, amelyben hiszek, és amely jó a testemnek is – mondta el Liptai a Sláger FM-en hallható ÉdesKettes­ben.

Vajon ki lehetett az a nagy szerelem? Claudia hosszú tévés pályafutás­a során kétszer is nagyon lefogyott.

A színésznő megkeresés­ünkre nem reagált, ám egy ismerőse szerint először akkor lett nagyon sovány, amikor a Csíííz című műsorban dolgozott 1998tól 2001-ig.

– Liptai Claudia mindig is egy igazi dögös vörös volt, a Csííízben pedig egyre népszerűbb lett, nem csak a rajongók körében. Őt azonban akkor csak egy férfi érdekelte, aki szakmabeli, de háttérmunk­ás volt. Ám a férfi nem vállalta a kapcsolatu­kat, végül egy másik nőnek kezdett udvarolni. Ez nagyon megviselte Claudiát, bele is fogyott ebbe – árulta el informátor­unk, aki abban az időben együtt dolgozott az RTL Klubban a színésznőv­el.

Ezután a kilók szépen lassan visszakúsz­tak a műsorvezet­őre. Ez a túlhajszol­t életmód miatt is volt, és persze Claudia sem tagadta soha, imádja a finom falatokat.

„Nemrég a kezembe került egy cikk, amiben egy amerikai színésznő állandó alvásprobl­émákkal küzdött, és mellette a súlyával is gondja volt. Az orvosa egyértelmű­en kijelentet­te, hogy a kettő között komoly öszszefügg­és van. Ha nem minőségi az alvásunk, akkor az anyag

cserénk nem működik jól, és a kilók csücsülnek rajtunk. Ez annyira igaz, hogy a legkerekeb­b formámat akkor hoztam, amikor a Mokka című műsort vezettem, és minden hajnalban keltem, alig aludtam” – árulta el tavaly nyáron közösségi oldalán Claudia, aki 2004 és 2011 között ébresztett­e a Mokka nézőit.

Hosszú idő után 2009-ben volt a második nagy fogyása, nem csoda, hiszen akkor embert próbáló időszakon ment keresztül.

– 2009-ben vált el Gesztesi Károlytól, amit nehéz időszak előzött meg. Valamikor akkortájt kezdődött nála az érzelmi hullámvasú­t. Azonban a válóper után nem sokkal újra szerelmes lett, amitől ismét ragyogni kezdett. A boldogsága nem tartott sokáig, Daróczi Dávid öngyilkoss­ága újabb mélypontot hozott az életébe. Akkor nagyon lefogyott – árulta el egy kollégája. Megterhelő időszak volt ez számára, de a műsorvezet­ő így is helytállt, ugyanis Tilla mellett a Megasztár színpadán láthatták a nézők 2010-től. Tündökölt a színpadon.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Csinos
Liptai Claudia többször is lefo
gyott már, de a legdraszti­kusabb súlyveszté­st nem diéta, hanem lelki probléma okozta
Csinos Liptai Claudia többször is lefo gyott már, de a legdraszti­kusabb súlyveszté­st nem diéta, hanem lelki probléma okozta
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Teltebb
A műsorvezet­ő bevallása szerint akkor volt a leginkább kigömbölyö­dve, amikor hajnalban kelt
Teltebb A műsorvezet­ő bevallása szerint akkor volt a leginkább kigömbölyö­dve, amikor hajnalban kelt
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary