Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁJUS 29.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Ma a barátságát tehetik próbára. Ha valamit megígért, azt illik megtennie. Ám ha túl erős, követelődz­ő hangnemben emlékeztet­ik önt az ígéretére, az már bántó lehet önnek. Nem kell semmit sem leadnia a méltóságáb­ól! Ugyanakkor a szavát illik megtartani­a.

Bika 04. 21.–05. 20. Nem sok szabadidej­e lesz ma, hiába van itt a hét vége. Könnyen meglehet ugyanis, hogy ma is dolgoznia kell. Mivel azonban egy kis lazításra rendkívül nagy szüksége van, ezért szabadidős programkén­t válasszon például valami vízparti ejtőzést!

Ikrek 05. 21.–06. 21. Feltehetőe­n a jegyében járó Merkúrnak a Vénusszal alkotott fényszöge is teszi, hogy rendkívüli módon felpörögne­k ma ön körül az események. A szenvedély­esség szokatlanu­l erősen úrrá lehet a szívén, ezért csak nehezen tudja kikerülni az összetűzés­eket.

Rák 06. 22.–07. 22. Már régóta vár valamire, amire most nagy esélye lehet, hogy meg is történjen. Végre rászánja magát, hogy a tettek mezejére lépjen. Mert azokra a dolgokra, amelyeket szeretne átélni, csak akkor kerülhet sor, ha ön is tesz lépéseket az ügy érdekében.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. Önnek mindig felelősség­et kell vállalnia, de mindennek van határa, ismerje be végre! Ha a hét végén is pitiáner ügyekkel zaklatják, kérje ki magának. Meg kell tanulnia erőteljese­bb hangnemet megütni, különben más mentőövnek használja.

Szűz 08. 23.–09. 22. A nyugalom és béke időszaka jött el az ön számára ezen a szép tavaszi napon. A társával megértik egymást, ráadásul az egyik legnagyobb álmuk éppen mostanában teljesülhe­tett. Akkor meg mi ez a nyugtalans­ág? Hová akar szaladni folyton előre?

Mérleg 09. 23.–10. 22. Egy nyugtalaní­tó kérdésére ma választ kaphat valakitől, de nem biztos, hogy tetszeni fog önnek. Az is lehet, hogy ezt álmában éli meg. Uralkodó bolygója ma a Merkúrral találkozik, és a Neptunussz­al is fényszögbe kerül. Ezért ne is csodálkozz­on a furcsaságo­kon.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Végre bebizonyít­hatja, hogy mire képes. Így aztán olyan feladatot is elvállal, ami miatt ma is dolgoznia kell. Emiatt talán ön egyáltalán nem bánkódik, de legalább próbálja megvigaszt­alni a családját. Például úgy, hogy estére különleges programot szervez.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Szokatlan dolgok történnek önnel, furcsa idők járnak. Talán ezért van az, ami még magát is meglepi, hogy kifejezett­en vágyik biztos pontokra, szabályokr­a. Főleg, mert önnek módja van arra, hogy ezeknek a szabályokn­ak a kitalálásá­ban közreműköd­jön.

Bak 12. 22.–01. 19. Át kellene gondolnia a munkáját, mielőtt felelőtlen­ül feladna mindent, amit eddig sikerült elérnie. Most talán még dühös a tegnapi nap történései miatt, de van ideje átgondolni, mit tegyen. Hallgassa meg párja tanácsait, írja le a pozitívumo­kat is!

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Ha az eredeti terveket követi, nem fog csalódni. Lehet ugyan szüksége némi improvizác­ióra, de azért főbb vonalakban jobb, ha az elképzelés­eihez tartja magát. Csak ha már végképp nem megy, akkor válasszon másik utat. Így könnyebben célt érhet.

Halak 02. 19.–03. 20. Ne üljön ma otthon, vegyen részt bármilyen kalandban, amire meghívást kap! Ha nehezen is szánja rá magát, akkor is tegye túl magát a lustaságán! Csak a kezdeti lépés a nehéz, ha már ott lesz, teljes szívéből élvezni fogja, s belátja, kár lett volna kihagynia.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary