Blikk

Üzent a börtönből áldozatána­k Fekete Dávid

A sikkasztás­sal és csalással gyanúsítot­t énekes telefonálh­at, sőt még tévézhet is

-

Megbánta bűneit? Egyik károsultjá­nak üzent a börtönből Fekete Dávid! A 100 millió forintot meghaladó csalás és sikkasztás gyanúja miatt letartózta­tásba helyezett egykori megasztáro­s a körülménye­khez képest szinte luxusban él a rácsok mögött. Úgy tudjuk, tévézhet, és telefonon beszélhet kapcsolatt­artóival. Így történhete­tt meg, hogy rajtuk keresztül bocsánatot kért egy illetőtől, akit sokak mellett tízmilliók­kal vert át.

Lassan letelik a 30 napos letartózta­tása, hamarosan döntenek a további sorsáról. A Blik k értesülése szerint Fekete semmiben nem szenved hiányt, a barátai még pénzt is próbálnak küldeni neki. Minden hírről értesül, sőt még arra is lehetősége van, hogy üzeneteket küldjön a károsultak­nak.

– Nagyon jó dolga van odabent! Tévézhet és telefonálh­at is. A híradókban mindent lát, hogy a médiában mi jelenik meg az ügyéről. Persze ami nem megy le a tévében, arról is informáljá­k – árulta el az egyik – neve elhallgatá­sát kérő – károsult, aki úgy tudja, Dávid üzenget is a börtönből.

– Két kapcsolatt­artója van, a féltestvér­e mellett anyukáját hívhatja fel. Úgy tudom, rajta keresztül üzent az egyik érintettne­k, aki a tévében nyilatkozo­tt. Azt kérte, bocsásson meg neki, és reméli, kint találkozna­k majd. Úgy tűnik, Dávid elég bizakodó, a szabadulás­ban reménykedi­k, ráadásul a madarak is azt csiripelik, annak ellenére, hogy börtönben csücsül, egész jó kedve van – tette hozzá az informátor, aki kétli, hogy az illető beéri a bocsánatké­réssel.

Érdekes fordulat ez ahhoz képest, amire az autókeresk­edéssel foglalkozó énekes rendőrségi ügye kirobbanás­a előtt utalt. A közösségi oldalán a gyermekein­ek írt nyílt levelében úgy fogalmazot­t: ha nem sikerül visszakapn­ia a pénzeit, amik súlyos 100 milliók, akkor lehet, hogy jó ideig nem látják majd. Talán nem is ismerik majd igazán, és ki tudja, mit hallanak róla…

Amitől tartott, úgy tűnik, bekövetkez­ett, azonban a jóakarói megpróbáln­ak mindent megtenni, hogy segítsék. Még ha ez nem is könnyű.

– Sok csomagot próbálnak küldeni neki a barátai a hallgatásá­ért cserébe, amikben ráadásul pénz is van. E ze k a zonban úgy tudom, eddig nem jutottak el hozzá, mert nem a kapcsolatt­artón keresztül küldték. A csomagküld­ésre szigorú szabályok vonatkozna­k, aminek nem néztek utána, így egy kisebb summa bent ragadt most – árulta el egy másik informátor, aki jól ismeri az ügy részleteit.

 ??  ?? Bilincsben
Fekete Dávidot május 6-án helyezték letartózta­tásba, hamarosan döntenek a további sor
sáról
Bilincsben Fekete Dávidot május 6-án helyezték letartózta­tásba, hamarosan döntenek a további sor sáról

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary