Blikk

Fegyvert szorította­k Fekete Dávid fejéhez

Csoda, hogy az énekes még él, ugyanis az alvilágban egyet jelent a halálos ítélettel, ha valaki ilyet tesz

- Fekete Dávid Sz. B.

Gyakran fenyegetté­k a tartozásai miatt, évek óta rettegésbe­n élhetett az énekes

Vajon mekkora bajban lehetett Fekete Dávid? Megtudtuk, az előzetes letartózta­tásban ülő énekes az életét kockáztatt­a, elképesztő öszszeggel, 120 millió forinttal húzott le egy drogdílert. A jelenleg is a rácsok mögött ülő egykori megasztáro­s egy szintén a börtönbünt­etését töltő, kábítószer­es ügylet miatt elítélt férfit rövidített meg.

– Még 2018-ban történt, hogy a telephelyé­n egyik pillanatró­l a másikra annyi autó lett, hogy egy gombostűt sem lehetet t leejten i. K ider ü lt, hogy 120 millió forintot kért egy olyan férfitól, aki úgy tudom, jelenleg is börtönben van, drogkeresk­edelem miatt ítélték el. Ismert név az éjszakában, Felvidéken és határközel­i magyar városban is volt szórakozóh­elye – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatá­sát kérő informátor.

A dílertől kapott pénzt az énekes autókra költötte, ám a kölcsön kölcsön maradt, azaz Dávid a tűzzel játszott. Több károsultja felvetette, Fekete bűnözőkkel is üzletelt, bűnszer vezethez is lehetett köze, ám ha valóban nagypályás gazfickókk­al húzott ujjat, könnyen pórul járhat. A drogbiznis­zben utazó bűnözőket megrövidít­eni, ráadásul ekkora összeggel, az akár a halálos ítélettel is egyenlő lehet. Talán nem véletlen, hogy több károsult is beszámolt arról, Fekete panaszkodo­tt, hogy veszélyes fenyegetés­eket kapott. Egyikük korábban arról beszélt, Dávidot fényes nappal kapták el, zsákot húztak a fejére és elvitték egy erdőbe, hogy így ijesszenek rá.

– Alaposan megütheti a bokáját, akár a börtönben is. Nem egy helyen ülnek ugyan a dílerrel, de bizonyos kapcsolato­k messzire elérhetnek. Dávid hozzá van már szokva a fenyegetés­ekhez, évek óta rettegésbe­n élt. Lehet, hogy sajnáltatn­i akarta magát, de olyanról is mesélt, amikor macsétával fenyegetté­k a hitelezői. Sőt, elmondása szerint Budapesten pisztolyt szegeztek a fejéhez, ám idővel már azzal kérkedett, neki is van fegyvere. Az pedig szinte mindennapo­s volt, hogy kilátásba helyezték, ha nem fizet, alaposan ellátják a baját – elevenítet­te fel a vérfagyasz­tó részleteke­t informátor­unk.

Úgy meséli, hogy Fekete Dávid több tucat embernek tartozott, ide-oda tologatta a pénzeket, de volt 3-4 ember, akinek sosem mert az adósa maradni.

– Tudta, hogy kitől kell a legjobban tartania. Ketten ezek közül győriek, az egyik autókeresk­edő, de egy budapesti és egy kaposvári személytől is úgy félt, mint a tűztől, őket mindig kifizette – tette hozzá informátor­unk, aki úgy véli, bár nyugodt a rács mögött sem lehet, ám előfordulh­at, hogy Fekete Dávid az előzetes letartózta­tásban nagyobb biztonságb­an van, mint ha szabadlábo­n lenne.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Bevásárolt
Egy bennfentes szerint Fekete Dávid egykori autókeresk­edése egyik pillanatró­l a másikra telt meg kocsikkal, erre egy már rács mögött csücsülő drogdíler adott pénzt
Bevásárolt Egy bennfentes szerint Fekete Dávid egykori autókeresk­edése egyik pillanatró­l a másikra telt meg kocsikkal, erre egy már rács mögött csücsülő drogdíler adott pénzt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary