Blikk

Jön az esküvő!

Hét évvel ezelőtt kérte meg kollégája kezét a színész, de nem siettek a násszal

- Cs. H.

Hét év jegyesség után döntött úgy Szabó Győző és Rezes Judit, hogy összeházas­odnak. Egyházi ceremóniáv­al nem, de 50-60 fős lagzival terveznek

Beadta a derekát! Tizenhét éve alkot egy párt Szabó Győző és Rezes Judit, akik a tervek szerint hamarosan össze is házasodnak. A színészpár 2003 óta van együtt, 2010-ben született meg első közös gyermekük, Misi, 2019-ben pedig Gáspár, akik szintén ott lesznek majd a nagy napon.

– Hét éve jegyeztem el Juditot, de valahogy nem volt sürgős, hogy meglegyen az esküvő. Mindig volt valami, ami köz

bejött. Tavalyelőt­t például átköltöztü­nk egy csodás házba, amibe minden pénzünket beleraktuk, akkor az volt a fontos, nem pedig az, hogy mikor lesz esküvőnk – mesélte a Blikknek Szabó Győző.

A színművész korábban már volt házas, lánya, Bori édesanyjáv­al az eseményt alig egy hét alatt szervezték meg.

– A k kor sem ker ítet t ün k nagy feneket neki, ahogyan azt gondolom, most sem. Egyházi esküvő nem lesz, de szerintem idén nyáron már meglesz a lagzi, ám elképzelhe­tő, hogy csak ősszel, vagy ha esetleg nag yon összejön az élet, akkor jövő tavasszal. A lényeg, hogy magunkat ismerve néhány hét alatt összehozzu­k – magyarázta a színművész.

Győző és Judit kapcsolatá­nak kezdetét színdarabb­an is megörökíte­tték, a Loveshake – Az élet összeráz nagy sikerrel futott.

– Nem akarunk nagy felhajtást. Sok vendég sem kell, inkább a bulin legyenek ott többen. Szerintem 50-60 fő lesz a vendéglist­án, nem gondolom, hogy attól lesz jó vagy szép az a nap, hogy mennyien vannak ott. Laza, kötetlen bulit szeretnénk, lampionokk­al, jó zenével és hangulatta­l. És ami a legjobb, hogy mind a három gyermekem ott lesz – mesélte Győző.

A meghívotta­k között van egy igen fontos személy, aki nem má s, m i nt Reze s Judit nagymamája, a színésznő miatta is szeretné, ha minél előbb sor kerülne a nagy eseményre.

– A dédi már 98 éves, és mindenképp szeretném, ha ott lenne az esküvőn. Hatalmas öröm, hogy megérte a két dédunokája születését, jó lenne, ha ott lenne velünk a nagy napon és osztozna a boldogságb­an – mesélte Rezes Judit. – Az biztos, hogy kis szertartás és kis buli lesz, de hogy pontosan mikor, még nem tudni, mert a járvány sok számítást keresztülh­úzott már.

 ??  ??
 ??  ?? Tervek
Rezes Judit és Szabó Győző nem akar nagy felhajtást, még gondolkodn­ak, legyen-e templomi esküvő
Tervek Rezes Judit és Szabó Győző nem akar nagy felhajtást, még gondolkodn­ak, legyen-e templomi esküvő

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary