Blikk

Megtanult lazítani Brasch Bence

-

Elsősorban énekesként ismerte meg az ország Brasch Bencét, aki a 2009-es Csillag születik versenyébe­n tűnt fel, majd vált tinisztárr­á. Az egykori popénekes az utóbbi években azonban másfajta színpad felé vette az irányt, először tagja lett a Budapesti Operettszí­nháznak, majd onnan a tanulmánya­i miatt távozott, hiszen 2019-ben elvégezte a Színház- és Filmművész­eti Egyetemet, tavaly óta pedig a Vígszínház társulatán­ak a tagja. A zene ugyan maradt Bence életének része, de a színész az utóbbi években túlnyomóré­szt prózai darabokban játszott, sőt elárulta, rendezőkén­t is kipróbálná magát.

– Az egyetemen terveztünk egy darabot, amelyet én rendeztem volna, ám a főszereplő srácot leszerződt­ették közben, így nem valósult meg a dolog. Ám még tervben van, hogy megvalósít­juk. Én most örülök, hogy játszhatok – jelentette ki Brasch Bence, aki persze a zenei szerepektő­l sem köszönt el, hiszen amellett, hogy beállt a víges A Pál utcai fiúk előadásba, az Alföldi Róbert által rendezett West Side Storyban is szerepet kapott. A színész egyébként azt is elárulta, érdekes dolgot tanult meg a járványhel­yzetben.

– Megtanulta­m, hogy ne legyen bűntudatom, ha nem csinálok semmit. Korábban állandóan szorongtam, ha épp nem volt dolgom, képes voltam egy moziba beülve hattól hét óra ötig folyamatos­an a telefonoma­t nézni, hogy ugye biztosan

A fiatal színész már rég maga mögött hagyta a tinisztárs­ágot, immár komolyabb szerepeket is vállal nincs előadásom. Nyaraláson szintén attól tartottam, hogy ugye nem felejtette­m el valamilyen dolgomat. Ezt talán mostanra elengedtem – árulta el a fiatalembe­r.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary