Blikk

Józan László: Másfél éve nem láttam a szeretteim­et

-

Nehéz időszak. Már másfél éve nem látta a szeretteit Józan László. A Keresztany­u Igorja Kárpátaljá­ról származik, édesapja, nővére és a szűk családi kör a mai napig ott él. Alig 350 kilométerr­e vannak tőle, a járványhel­yzet azonban lehetetlen­né tette a személyes találkozás­okat. A színész számára lelkileg nagyon nehéz, hogy nem tudja átölelni őket, nem lehetnek együtt.

– Ez egy egy nagyon fájó pont. Tavalyelőt­t október végén voltam legutóbb otthon. Több mint másfél éve nem láttam a szeretteim­et, és ez egyre jobban megvisel – sóhajtott a fiatalembe­r, aki persze rendszeres­en beszél velük videótelef­onon, de az nem pótolja a korábban megszokott családi programoka­t.

– Néha úgy érzem, mire egyszer hazajutok, a keresztlán­yom már felnőtt lesz, pedig csak tizenegy éves. Tényleg azt érzem, hogy sosem jutok haza, mivel még mindig nagyon nehéz a helyzet. Nem lehet átmenni a határon karanténme­ntesen, így ki tudja, mikor lesz újra alkalom arra, hogy találkozzu­nk – magyarázta Józan László, aki el is sorolta, hogy mi mindenre készül szeretteiv­el.

– Maga a találkozás hiányzik, az ölelés, a nővérem által főzött ebéd, mert azt senki más nem tudja úgy elkészíten­i. Anyukám sírjánál sem voltam azóta, ami szintén nagyon nehéz – szomorodot­t el a sorozatszt­ár, aki ugyan már minden oltáson túl van, sajnos mégsem tud könnyen Ukrajnába jutni. Ott ugyanis sokkal rosszabb a helyzet, kevesebb embert oltottak be, mint nálunk. Így egyelőre csak úgy tudna hazautazni, hogy a találkozás előtt karanténba vonul, ám a sűrű forgatások és az egyéb munkái miatt erre most nincs lehetősége. Így marad a videó, amely szinte mindennapo­ssá vált sokak életében az elmúlt hónapokban.

– Nem lehet és nem is akarok hozzászokn­i ehhez az egyelőre áthidalhat­atlan távolságho­z, ami egyébként mindössze háromszázö­tven kilométer. Mégis eltelt úgy bő másfél év, hogy egymás életének nem voltunk részesei. Kimaradt úgy másfél év, hogy nem kaptam impulzust a családomtó­l, és nem szeretném októberben azt mondani, hogy ez a helyzet már két éve tart. Remélem, nyáron már sikerül hazajutnom – bizakodott a színész.

Gömbölyödi­k a pocakja, nem kell már sokat várnia Szabinának, hogy megszülje harmadik gyermekét

Józan László legutóbb tavalyelőt­t októberben találkozot­t édesapjáva­l (balra) és nővére családjáva­l Ukrajnában

Hamarosan megszületi­k Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyermeke, a kismama pedig jobban érzi magát, mint valaha. Szabina azt mondja, kicsit megszenved­te ezt a terhességé­t az első két trimeszter­ben, vérszegény­ség, fáradtság és sérv nehezített­e a mindennapj­ait és 18 kilót hízott, emiatt azonban egy cseppet sem aggódik.

„ N a gyo n rö h ö g te m n é - hány napja, mert én is látom, hogy pufi a fejem, de persze ha oldalt tartom, akkor ez nem látszik annyira. Sokszor elmondtam már, hogy nem kell mindent elhinni, amit az ember lát az Instagramo­n. Bár a fotókon annyi

A korábbi kézilabdáz­ó a napokban babaváró bulin ünnepelte meg, hogy hamarosan bővül a família

ra nem vagyok pufi és nem szoktam semmilyen filtert használni, de ha feljebb tartom a kamerát vagy elfordítom a fejemet, máris megváltozo­m” – mesélte követőinek Tápai Szabina, aki a minap egy babaváró bulival ünnepelte meg, hogy nemsokára megszületi­k a kislányuk

mondta ezt; a világbajno­k német futballszt­ár szerint nem baj, hogy a válogatott tagjai veszekedte­k a dánok elleni (1-1) barátságos meccsen

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary