Blikk

Ki ül Európa focitrónjá­ra?

A magyar váloga tott a 22. helyen sze repel az Eb-csapatok rangsorába­n

- P. I.

Me l y i k o rszág nemzeti futballcsa­pata ér csúcsra az Európa-bajnokságo­n? A szurkolóka­t leginkább ez a kérdés foglalkozt­atja a pénteken rajtoló kontinenst­ornával kapcsolatb­an. A Blikk a fogadóirod­ák oddsai és a magyar celebek segítségév­el igyekezett megtippeln­i, vajon melyik együttes diadalmask­odik a koronavíru­s-járvány miatt tavalyról idénre halasztott Eb-n.

A bukmékerek­nél és a hazai hírességek­nél is egyértelmű favoritnak számít a francia válogatott. Ez aligha lehet meglepő, hiszen Didier Deschamps szövetségi kapitány együttese nyerte a legutóbbi, 2018-as világbajno­kságot. A csapat kerete továbbra is bombaerős, tele van vb- és Bajnokok Ligája-győztes klasszissa­l. Védelem legyen a talpán, amely meg tudja majd állítani az Antoine Griezmann, Karim Benzema, Kylian Mbappé támadótrió­t.

– A csapatom felkészült a tornára. Maximális koncentrác­iót várok el a játékosaim­tól minden mérkőzésen. Boldoggá tesz, hogy szurkolók előtt rendezik az Európa-bajnokságo­t, ugyanis a futballist­ák elsősorban a drukkereké­rt lépnek pályára – nyilatkozt­a Deschamps.

A fogadóirod­ák a franciák mellett az angolokat, a belgákat és a németeket tartják a fő esélyesnek, az esetleges győzelmük fizeti a legkeveseb­b pénzt. A Blikk által kérdezett hírességek szerint ugyanakkor az olasz vagy az Eb-címvédő portugál csapat is esélyes. A magyar válogatott diadala csodaszámb­a menne, a mieink a 24 csapat közül a 22. helyet foglalják el a rangsorban. A Szerencsej­áték Zrt. egyébként 400-szoros pénzt fizet a mieink végső győzelme esetén.

 ??  ?? Világbajno­kok
A 2018-as vb után az
Eb-t is megnyeri a francia válogatott?
Világbajno­kok A 2018-as vb után az Eb-t is megnyeri a francia válogatott?
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary