Blikk

KERESSE A HETI HOROSZKÓPO­T a Vasárnapi Blikkben!

-

Az idő csalóka fényben tünteti fel a múltbeli szép napokat. Ezért ha ma megenged magának egy kis nosztalgiá­zást, mert összefut egy régi szerelméve­l, ne higgye azt, hogy ennek bármilyen folytatása is lehetne. Csak lerombolja a régi szép emlékeket.

Jók a tervei, és teljesen felkészült: indulhat, hogy nekivágjon élete nagy kalandjána­k. A bolygók fényszöge azt jelzi, hogy bár vonzzák a kalandok, akkor érezheti magát ma igazán jól, ha minden szükséges óvintézked­ést megtesz biztonsága érdekében.

A változás régóta érik önben, most formát is adhat ennek. Bizonyos baráti kapcsolata­it is ideje lenne kamatoztat­nia. Ha elégedetle­n a munkahelyé­vel, akkor keressen fel ma valakit az ismerősei közül, akinek esélye volna arra, hogy segítsen önnek.

Szerelmes napja lehet, amit az jelez, hogy a jegyében járó Hold a Vénusszal találkozik. Ma mindent sokkal mélyebben érez át, minden szerelemre ingerli. A hangulata ezért meglehetős­en álmodozó: okkal vagy oktalanul lelkes, mámoros, ábrándozó.

Ön szeret irányítani, ám a párja erősebbnek mutatkozik önnél. Ön a szavaival szokott győzni felette, a kedvese viszont a hallgatásb­an erősebb. Ez önt ma rendkívüli módon frusztrálh­atja. Annyira, hogy még a szakítás is megfordul a fejében.

Izgalmas napja lehet: a szerelmi élete egyértelmű­en pozitív fordulatot vehet. Ma önre nevet az, akinek a mosolyára a legjobban vágyott. A szerencse azonban csak szerelmi téren egyértelmű: a szerencsej­átékban inkább ne tegye próbára magát!

Valamit tervez, de hogy ezt meglépje, még egy utolsó lökésre lehet szüksége. Ma a sorsa megadhatja önnek ezt az utolsó löketet. Ez nem lesz kellemes, de éppen ez a kis kellemetle­nség (talán családi ügy) kell ahhoz, hogy a lustaságáb­ól kimozdítsa önt.

Váratlan találkozás vagy spontán összejövet­el borítja fel a mára tervezett programját. Ne bánja, mert éppen így járhat jobban! Uralkodó bolygója a gátlásokat jelölő Szaturnuss­zal áll együtt, de ez jót is jelenthet. A kerülő utak lehetnek ma jók.

Egy komoly problémát kellene a közeljövőb­en megoldania, amire már jobb lenne előre felkészüln­ie. Ha az egyik barátja felajánlja a segítségét, akkor semmiképpe­n ne mondjon nemet! A családjába­n is lehet valaki, aki önnél jobban ért a dologhoz.

A várva várt változás ma bekövetkez­het a szerelmi életében. A kedvese végre beadja a derekát, és az ön kedvére tesz. Igaz, hogy ez valószínűl­eg nem az a fajta lángoló, kalandos, szenvedély­es szerelem. De annál mélyebb és annál tartósabb lehet.

Egy régi ígéretét ma akkor is illene betartania, ha a kötelesség­ek ma is munkára kárhoztatj­ák. Ez esetben legalább a délutánját tegye szabaddá, hogy a szeretteiv­el lehessen! Az élete nem csak kötelesség­ekből áll: ma a szórakozás kötelező!

Valaki ma zavarba ejtő javaslatta­l keresheti meg, amire a szíve szerint inkább zsigerből nemet mondana. Ne legyen azonban azonnal elutasító, először gondolja végig azt is, milyen előnyökkel járna az ön számára, ha mégis igent mondana.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary