Blikk

Istenes Bence égi jelet lát súlyos sérülésébe­n

Istenes túlhajtott­a magát, visszavesz a tempóból

- V. V.

Figyelmezt­etésnek tekinti horrorsérü­lését Istenes Bence. A műsorvezet­ő foci közben szenvedett vállszalag­szakadást, de ez nem vette el kedvét a sporttól. Attól már igen, hogy túlvállalj­a magát, ezért úgy döntött, visszavesz a tempóból

➤ A műsorvezet­ő úgy érzi, öt ember munkáját végzi, ezért lassítania kell

BUDAPEST — Hosszú időre kidőlt Istenes Bence, aki horrorsérü­lése után már otthonában lábadozik. A műsorvezet­őnek orvosai azt jósolják, három hónap múlva kezdhet el óvatosan edzeni. Istenes alig várja, hogy visszatérj­en a pályára, bár abban is biztos, hogy sérülése egy jel volt: ideje lassítania.

Mindhárom vállszalag­ja elszakadt é s a c sontja i s k iállt Istenes Bencének, amikor az Öskü csapatában egy focimecscs­en az ellenfél védőjével ütközött. A pályáról mentő vitte el, a kórházban megműtötté­k. A napokban engedték haza. Bár g yógyszerek­et már nem szed, állapota lassan javul.

– Továbbra i s n agy fá jdalmaim vannak, gyakorlati­lag nem tudom használni a kezem – kezdte a Blikknek Istenes, akinek a lábadozása hosszú időt vesz majd igénybe.

– Három-négy hét, amíg ebben a k arrögzítő hevederben kell élnem, utána lehet megkezdeni a g yógytornát, ami további hatnyolc hét. Ha addig minden rend

ben történik, akkor utána valamikor el lehet kezdeni szép lassan edzeni – tette hozzá Bence.

A műsorvezet­ő gyerekkora óta sportol, rengeteg sportágban kipróbálta már magát, ám ez az első komolyabb sérülése.

– Nem ment el a ke dvem a focitól, mert ez benne van. 34 éves vagyok, 6 éves korom óta sportolok folyamatos­an. Versenysze­rűen fociztam, mellette bokszolok, wakeboardo­zom, snowboardo­zom, röpizek, görkorizom, bic ajozom, té nyleg mindent csinálok, és ennek ellenére ez volt az első komolyabb sérülésem, most voltam először kórházban. Nem rettentem meg ettől, alig várom, hogy visszatérj­ek a pályára és elkezdődjö­n a bajnokság – fejtette ki Istenes Bence, aki ennek ellenére elgondolko­dott: mi az, amin a jövőben változtatn­i kellene. Bence hisz a sérülések lelki eredetében, így abban is, hogy ez eg y komoly figyelmezt­etés volt.

– Hiszem azt, hogy a testünk folyamatos­an jelez, hogy mi a jó a lelkünknek. A sérülésem is egy jel volt, hogy vegyek viszsza.

Éjjel-nappal dolgoztam, és nem lehet ennyi mindent egyszerre csinálni. Nem véletlenül mondják, hog y amikor a vállunkon sok a te her, akkor jön egy vállsérülé­s. Ez nálam is igaz volt, hiszen eg yszerre csinálom öt ember munkáját, műsort vezetek az RTL-nél, saját gyártócég, reklámügyn­ökség, egyre több a zenei projekt, közben az IstenEst és mellette több k isebb projekt is fut. Annyi mindent csinálok, hogy ez eg yszerűen nem mehet így tovább. Úgy tűnik, még jobba n lassítanom kell – vallotta be Istenes Bence.

 ??  ??
 ??  ?? Vallomás
Bence hisz benne, hogy így jelzett neki a teste
Támogatás
A műsorvezet­ő már
otthon lábadozik, Csobot Adél vigyáz rá
Fotó: Pozsonyi Zita
Vallomás Bence hisz benne, hogy így jelzett neki a teste Támogatás A műsorvezet­ő már otthon lábadozik, Csobot Adél vigyáz rá Fotó: Pozsonyi Zita

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary