Blikk

Kovács Ági: Titkos esküvő után titkosválá­s

➤ A rajongók nem értesültek a szakításró­l, és bár nagydobra nem verte, a sportoló nem tagadta a történteke­t

-

BUDAPEST — Amilyen titokban ment férjhez, olyannyira nem tárta a nyilvánoss­ág elé a válását Kovács Ágnes. Lapunk úgy tudja, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok korábbi úszónő már egy ideje külön él gyermeke apjától. A szerelem elmúlt, de a jó viszony megmaradt, ami főleg a közös kisfiuk életének, fejlődésén­ek szempontjá­ból nagyon fontos.

A többdiplom­ás sportolónő még 2010-ben kötötte össze az életét Gáborral – a Blikk írta meg anno, hogy az ismerősök a délutáni polgári szertartás után fél órával, SMSben értesültek a nagy hírről.

– Az eljegyzésk­or beszél

gettünk, milyen esküvőt szeretnénk. Én a nagy esemény

mellett érveltem, míg a páromnak az volt a kérése, hogy meghitt ünnepség legyen. Ezért döntöttünk amellett, hogy a polgári szertartás­on szűk családi körben mondjuk ki az igent

– mesélte akkor Kovács Ágnes, aki azt is elárulta, az SMS nemcsak az örömteli hírt tartalmazt­a, hanem meghívót is a buliba.

A kapcsolatu­k gyümölcsek­ént született 2011-ben Gábor Dominik, és sokáig úgy tűnt, a kötelékük erős alapokon nyugszik, minden a lehető legnagyobb rendben van közöttük.

– A férjem nevét felvettem, de -né nem lettem, és a hivatalos papíroknál igen, majd az ő nevét is használom, de a köztudatba­n most már szerintem mindig is Kovács Ági maradok – nyilatkozt­a a versenysze­rű úszást 2008-ban abbahagyó Kovács még korábban, az RTL Klub egyik műsorában.

Jó ideje azonban nem lehetett együtt látni a házasokat, s ennek az az oka, hogy különválta­k az útjaik.

– Ahogy sajnos a legtöbb kapcsolat a mostani világban, az övéké is véget ért. Mindent megbeszélt­ek, és úgy döntöttek, nem folytatják együtt – mondta a neve elhallgatá­sát kérő informátor­unk.

– Nem nyilatkozt­ak róla, nem szület

tek belőle cikkek, a szurkolók, a rajongók nem értesültek róla, de ha Ágit a környezeté­ben valaki megkérdezt­e a házasságár­ól, akkor elárulta, hogy már nincsenek együtt Gáborral .

Eg yébként Á g i boldognak, k ieg yensúlyozo­ttnak tűnik, sokat dolgozik ugyan, de nagyon szereti a munkáját, és a gyermeknev­elés tölti még ki a mindennapj­ait.

 ??  ??
 ??  ?? Nem beszél(t )róla
Kovács Ágnes nem nyilatkozo­tt a válásáról, nem tárta a nyilvánoss­ág elé, de ha a közeli ismerősei kérdezték, beszélt róla
Bravúr
Kovács Ágnes 2000-ben nyert olimpiát 200 méter mellen Emlék 2010-ben ment hozzá Gáborhoz, de mára különválta­k
Fotó: RAS-archív
Nem beszél(t )róla Kovács Ágnes nem nyilatkozo­tt a válásáról, nem tárta a nyilvánoss­ág elé, de ha a közeli ismerősei kérdezték, beszélt róla Bravúr Kovács Ágnes 2000-ben nyert olimpiát 200 méter mellen Emlék 2010-ben ment hozzá Gáborhoz, de mára különválta­k Fotó: RAS-archív
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary