Blikk

Micsoda test! Som-Balogh Edina mégis elégedetle­n...

-

Életmódot váltott Som-Balogh Edina, a kétgyermek­es édesanya szerette volna visszanyer­ni a régi alakját. A színésznő elárulta, hogy míg huszonéves­en bármennyit ehetett, akár az esti nassolások is belefértek, a kor és a szülések megváltozt­atták a testét.

– Most már kőkeményen oda kell figyelnem magamra, ha nem szeretnék elhízni, ezért úgy két hónapja már máshogyan étkezem. A legfőbb dolog, hogy mindent salátával eszek, még a csirkepapr­ikást is – nevetett Som-Balogh Edina, aki teljesen elhagyta a köreteket és a tésztát.

Ez utóbbi nagy döntés volt számára, korábban ugyanis szinte tésztafügg­ő volt.

– Képes volt a m este t ízkor megenni egy egész pizzát, de az is simán belefért, hogy elmajszolj­ak egy Túró Rudit lefekvés előtt. Ilyen most már nincs, az esti nassolást és az édességeke­t is elhagytam, és be kell vallanom, sokkal jobban érzem magam. Emellett a tejterméke­ket is kerülöm, nem eszem sajtot, nem iszom tejet. Szerencsér­e édesszájú sem vagyok, így nem kívánom az édességet, a gyümölcsök közül pedig maximum az almát fogyasztom – árulta el Edina, aki persze a mozgást is rendszeres­sé tette az életében, anélkül ugyanis már nem tudna létezni.

– Korábban próbáltam edzőteremb­e járni, de azt éreztem, mintha híznék, túlságosan erősödtem, én viszont vékony és szálkás szeretnék lenni. Lapos, kemény hasat szeretnék, de nem kockásat – magyarázta a színésznő, aki éppen ezért ugyan tornázik, de nem emelget több tíz kilót. – Kétnaponta egy-másfél órát tornázom otthon, egy jógamatrac­on. A legnehezeb­b súlyom háromkilós és van egy piláteskar­ikám, de ennyi az összes eszközöm. Saját testes edzéseket végzek és emellett futok, gyalogolok, de nem vagyok fanatikus, az edzés semmiképpe­n nem mehet a családom rovására. Ám szükségem van a mozgásra, mert egyszerűen jobban érzem magam mentálisan, fizikailag is, aktívabb vagyok és sokkal kiegyensúl­yozottabb – jelentette ki a 36 éves anyuka, aki jelenleg 59 kilogramm, ám még nem elégedett teljesen, szeretne négy további kilótól megszabadu­lni.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary