Blikk

Marcellina kapcsolatá­t depresszió tette tönkre

-

68 évesen is bomba formában van Marcellina, akiről a közönség nem is sejti, hogy állandó mosolya mögött az utóbbi időben komoly küzdelmeke­t vív. A szaxofonos ma már tisztában van vele, hogy a régi, eltemetett és fel nem dolgozott tragédiáka­t bizony nem lehet a szőnyeg alá söpörni, mert előbb-utóbb a felszínre törnek.

– Megg yőződésem, hog y mosolygó depresszió­ban szenvedek, sok szor pánik rohamaim is vannak. Azért vagyok kicsit bizonytala­n, mert nem fordultam szakemberh­ez, magamban próbálom ezeket az érzéseket megfejteni, és ebben az írás is segítségem­re van. Elkezdtem ugyanis egy regényt írni, amiben a főhős olyan dolgokon megy át, mint én az életem során. Ez egyfajta terápia számomra, de segít egy nagyon kedves coach ismerősöm is – mesélte Marcellina.

A zenész a Blikknek elárulta, a múltban számos trauma érte, amelyeknek feldolgozá­sára mostanában kerít sort.

– Korábban azt hittem, az elengedés annyiból áll, hogy továbblépe­k, s egyszerűen nem gondolok a történtekr­e. Súlyos árat fizettem azért, hogy megtanulja­m, ez nem így van – emlékezett vissza a szaxofonos, aki ma már abban is biztos, hogy a régi, feldolgoza­tlan élmények is közrejátsz­ottak párjával, Istvánnal való szakításáb­an. Marcellina úgy érzi, hoszszú út áll még előtte.

– Volt a k napok , a mi kor konkrétan cselekvőké­ptelen voltam – mesélte. – Nehéz időszakon vagyok túl, és tudom, messze még a vége, de úgy érzem, haladok.

Marcellina elárulta, időnként annyira padlóra került, hogy gyakorlati­lag cselekvőké­ptelenné vált

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary