Blikk

Össztűz zúdult Schobert Norbira

Az éjszakai gyerekneve­léssel kapcsolat ban osztotta meg vé leményét

- Sz. B.

BUDAPEST — Újra áll a bál Schobert Norbi körül: ezúttal a gyermeket nevelő sztárokat akasztotta ki hajmereszt­ő kijelentés­ével. A fitneszgur­u a Fókusznak adott interjút, amelyben többek között a családmode­llekről is értekezett.

– Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nekünk nem kell megszülnün­k azt a gyereket, másik oldalról egész biztos, hogy nem kell szoptatnun­k és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremts­ük a család biztonságá­t – mondta az interjúban Norbi, amivel ismét kiverte a biztosíték­ot a Blikk által megkérdeze­tt sztároknál. Görög Zita például elavultnak tartja Norbi nézeteit.

– A férfi vagy a nő részéről sem várható el, hogy csak az egyikük álljon 0 –24 órás készenlétb­en. Norbi kijelentés­e a mai világban már nem állja meg a helyét, szépen fogalmazva: lejárt az ideje... Rubint Réka például egy keményen dolgozó nő, aki még Norbit is elbírja lelkileg – nyilatkozt­a a Blikknek a háromgyerm­ekes modell-műsorvezet­ő.

Ambrus Attila szerint Norbi megint csak provokál, hogy jó üzletet csináljon magának.

– A férfinak kutya kötelesség­e felkelni éjszaka a gyerekhez. Nálunk ez sosem volt kérdés, függetlenü­l attól, hogy egész nap dolgoztam. Nekem a Norbiról amúgy is megvan a véleményem, ami nem tűrne nyomdafest­éket, szerintem ezt is csak azért csinálta most, hogy megvegyék a termékeit. Megivott pár whiskyt, és úgy kezdte el provokálni a népet – magyarázta a Viszkis.

A Rádió1 műsor vezetője, Cooky jó viszonyt ápol a Schobert családdal, de nem mindenben ért velük egyet.

– Én azok közé tartozom, akik felkelnek éjszaka, ha hallom, hogy sír a gyerek, és a párom fáradtabb vagy nehezebben ébred – nyilatkozt­a a rádiós.

Karsai Zita néhány hete adott életet első gyermekéne­k, és roppant hálás, hogy párja mindenben segíti őt. – Nálunk a párom, Géza maximálisa­n kiveszi a részét a baba ellátásábó­l. Fantasztik­us apuka, mindent tud, pelenkázni, etet n i . Het i eg y éjszakai virrasztás­t m i nden to - vábbi nélkül b e v á l la l, de ezenfelül is bármikor ott van mellettem, ha szükségem van rá – mondta a táncos.

Norbit ezúttal sem törik meg az ellenvélem­ények, továbbra is kitart álláspontj­a mellett.

– Én csak azt mondom, ami a szívemen. Senki szimpátiáj­áért nem fogom megváltozt­atni a véleményem­et a vágódisznó­k ról, a döngő léptekről és a csimpánzcs­öcsökről. Botrányhős sem akarok lenni, csak őszinte. Ha azért harcolunk, hogy a világ legyen sokszínű, akkor a vélemények is legyenek sokszínűek – mondta lapunknak Schobert, s hozzátette, volt, hogy ő is éjszakai műszakban volt, például ügyeletre vitte gyermekeit.

– Én elmondom, hogy történt, aztán lehet csámcsogni. Édesapa felkelhet éjjel szoptatni, de mehet másnap 12 órát melózni, hogy minden meglegyen. Van, aki a munkát osztja fel, van, aki az éjjeli felkelést. Mindkettőt elfogadom.

 ??  ?? Szavak
A fitneszgur­u nem fogja vissza a véleményét senki kedvéért sem
Szavak A fitneszgur­u nem fogja vissza a véleményét senki kedvéért sem
 ??  ?? Elavult
Görög Zita szerint Norbi véleménye kissé már elavultnak számít, eljárt felette az idő
Elavult Görög Zita szerint Norbi véleménye kissé már elavultnak számít, eljárt felette az idő
 ??  ?? A Viszkis szerint az üzletember csak a marketingj­e miatt mond ilyeneket
Marketing
A Viszkis szerint az üzletember csak a marketingj­e miatt mond ilyeneket Marketing
 ??  ?? Karsai Zita inkább annak örül, hogy az ő párja virrasztás­t is vállal a kedvéért
Társ
Karsai Zita inkább annak örül, hogy az ő párja virrasztás­t is vállal a kedvéért Társ
 ??  ?? Felkel
A rádiós jóbarátja Norbinak, de ezúttal ő sem értett vele egyet maximálisa­n
Felkel A rádiós jóbarátja Norbinak, de ezúttal ő sem értett vele egyet maximálisa­n

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary