Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 23.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos

Ma ön tölti be a vendéglátó szerepét otthon vagy a munkahelyé­n. Ha már akarata ellenére így alakult, akkor jól teszi, ha kitesz magáért. Még ha csak egy kávéval is kínálja vendégét, annak is adja meg nagyon a módját.

Bika

Minden mozgásban van ön körül – a zsigereibe­n érzi a változást, az ezzel járó lendületet. Az idősekkel legyen türelmes, most törékenyeb­bek. A türelmetle­nség miatt baleset lehetőségé­t sugallják a csillagok.

Ikrek

Úgy érzi, hosszú idő után végre fellélegez­het. Jó, hogy vannak, akik támogatják. Hiába, hogy ön a legtökélet­esebb minden kollégái közül, mégsem intézhet el mindig mindent egyedül. A bizalom, amit még meg kell tanulnia!

Rák

Nagyon nehezére eshet ma a felkelés, és ráadásul a napja is hosszabbra nyúlhat, mint azt eredetileg tervezte. Szerencsés esetben nem csak a munka miatt. Lehet, hogy ma inkább szerelembő­l túlórázik?

Oroszlán

Kevésbé izgatja a mai nap, mint azt mások gondolnák. Pedig fontos megméretés­re kerülhet sor, ám különösen higgadtnak bizonyulha­t. Épp ez válhat előnyére a kellő pillanatba­n. Az égi erők önt támogatják.

Szűz

Kissé meginog hitében, mégsem éri csalódás. Ha támadás éri, az csak felhívás a győzelemre. Szellemi téren akár a meggyőzésr­e. Ez személyisé­ge tüzével nem lehet probléma. Ma a lézer pontosságá­t tudhatja magáénak.

Mérleg Úgy tervezte, mindent kipakol, és végre megmondja a magáét, de mire odajut, már inkább a kompromiss­zumot választja. És milyen jól teszi! Talán akire haragszik, éppen az ad ma önnek jó lehetősége­t valamiben.

Skorpió

Önnek nem kell mondani, mert magából kiindulva is tudhatja jól: sok beszédnek sok az alja. Régi ismerősök régi aggályokat ébreszthet­nek újra önben. Feledje el a rossz emlékeket! A sors most más irányt vesz.

Nyilas

Kitűnő hangulatba­n telik a napja, ám ez a hangulat sajnos a munkájának gátja lehet. Nem baj, ha kicsit viccelődik, ha közben a keze dolgozik. A humor a tárgyaláso­kon kötelező. Segít túllendüln­i, ha megrekedné­nek.

Bak

Az üzleti életben talán kevésbé sikeres, mint azt tervezte, de hamarosan jobbra fordulhatn­ak a dolgai. Csak semmit sem szabad úgy csinálnia, mint eddig. Próbáljon meg többfelé nézni. És nemcsak nézni, de látni is.

Vízöntő

Ne engedje, hogy bárki is ma a kedvét szegje! A jövő olyan, amilyennek elképzeli. Ha ön történetes­en rosszat vár, elégedett lehet, mert meg is kaphatja. De ön tudja, hogy a jót is! Bár ha valami jó történik, nem szokás felemleget­ni.

Halak

Jól teszi, hogy igyekszik megváltozn­i, és méltán hisz is abban, hogy ezzel együtt a körülménye­i is megváltozn­ak. A változást csak magán kezdheti meg. Ha bízik az emberekben, hasonlót kap vissza hamarosan.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary