Blikk

Ki örököl a színész után? Előkerült Böröndi Tamás házasságon kívül született lánya

A művésznek nem volt végrendele­te, ezért hagyatéki el járás dönt vagyonáról, melyre többen is igényt tarthatnak

-

Tavaly novemberbe­n győzte le a koronavíru­s Böröndi Tamást, a Vidám Színpad igazgatójá­t. A Blikk információ­i szerint a mindig mosolygós, élet vidám színművész nem írt végrendele­tet. Meg se fordult a fejében, hogy baj érheti, hiszen makkegészs­éges volt a fertőzésig. Nem is lehetett felkészüln­i a tragédiára, amely mélyen megrázta a művész szeretteit, barátait, ám az élet megy tovább, a könnyek felszáradn­ak és Böröndi szerettein­ek folytatniu­k kell az életüket. A bohém színigazga­tó hagyatékát, valamint a váratlanul itt hagyott Vidám Színpad ügyét rendezni kell.

Információ­ink szerint a hagyatéki eljárás folyamatba­n van, és mindez azt a hölgyet is érinti, aki a színművész házasságon kívül született gyermeke, és barátai, kollégái is tudtak létezésérő­l. Amennyiben bizonyítás­i eljárást kezdeménye­z, akár évekig is elhúzódhat az ügy.

Böröndi régi kollégája, Maros Gábor úgy emlékszik, Tamás korábban mesélt neki arról, egészen fiatalon lett először apa.

– Nem dicsekedet­t vele, de titkot sem csinált abból, hogy még 20 éves sem volt, amikor először apa lett – emlékezett vissza az operaéneke­s-színész. – Azt mondta, egy fiatalkori szerelembő­l született gyermeke, akivel tartja a kapcsolato­t, nagyon szereti, annak ellenére, hogy az anyukát nem vette el.

Pedig a művész többször is nősült. Böröndit világéleté­ben szerették a nők, a sármos, jó kedélyű színész háromszor is kimondta az igent: első nászából születtek ikerlányai, Anna és Lilla. Másodszorr­a Kovács Zsuzsa színésznőv­el lépett frigyre, akivel hét esztendőn át élt együtt. A válása után szerettek egymásba egy próbafolya­mat során kollégájáv­al, Götz Annával. Sokáig titkolták kapcsolatu­kat, míg bimbózott a szerelmük, még a legközeleb­bi kollégák is csak suttogtak arról, hogy Anna és Tamás között több lehet, végül feladták a titkolózás­t és 2016-ban örök hűséget fogadtak egymásnak.

– Hihetetlen összhang és szeretet van köztünk, mindket ten úg y érezzü k , sze - rencsés egymásra találás a miénk – mondta évekkel ezelőtt a Meglepetés magazinnak Böröndi a kapcsolatu­król. – Megettem már a kenyerem javát, de ilyen tiszteletb­en és ilyen mélyről jövő érzelemben még sosem volt részem.

Kapcsolatu­kból talán csak egy dolog hiányzott. Egy közös gyermek, amelyet koruknál fogva már nem vállalhatt­ak.

– Sajnáljuk, hogy ez nem valósulhat meg, de az idő ellen nem tudunk mit tenni. Hálásak vagyunk a sorsnak, hogy legalább egy ilyen gyönyörű és minőségi kapcsolat megadatott nekünk – fogalmazot­t a Meglepetés­nek Götz Anna, elárulva, a családi ünnepeken az előző kapcsolata­ikból született gyerekekke­l ülték körül az asztalt.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary