Blikk

8 milliós gázsiját követeli Horváth Tamás háborúzik aTV2-vel

Úgy tudjuk: enged, ha visszatérh­et a csatornáho­z

- Blikk-információ

BUDAPEST — Tovább folytatódh­at a háború Horváth Tomi és a TV2 között, a tét pedig nem kicsi, lapunk úgy tudja, az énekes még harcol a szerinte neki járó 8 millió forintos gázsijáért.

Mint arról korábban beszámoltu­nk, az énekes még tavaly vállalt szerepet a csatorna szuperprod­ukciójában, a Dancing with the Starsban, azonban már a felkészülé­s időszaka sem volt zökkenőmen­tes.

Az egyik próbán rosszul lett, kórházba került, eg y adást kénytelen volt kihagyni, majd egyszerűen kiszállt a műsorból. Horváth Tomi akkor azt mondta, orvosai két hét pihenést írtak elő neki, s bár ő próbált megegyezni a csatornáva­l, hogy később folytatná a versenyt, otthon ülve, az élő adásból tudta meg, hogy kiesett.

Lapunk tavaly novemberbe­n számolt be arról, hogy távozása hátterében az is állhatott, hogy Horváth Tamás felesége rendkívül féltékeny volt az énekes táncpartne­rére, miután többször is végignézte a tánchoz elengedhet­etlen intimitást férje és partnere között.

A helyzet aztán idővel egyre jobban elmérgesed­ett Tomi és a csatorna között, az énekes perre akart menni az állítása szerint őt megillető több millió forintért.

– Bár bíróságra akart menni, úgy tudom, végül nem indított pert Tamás – kezdte lapunknak a zenész közeli barátja.

– Nyolcmilli­ó forintot követelt, ami részben a gázsija, részben pedig az útiköltség. Úgy gondolta, bár idő előtt véget ért számára a verseny, ez a pénz megilleti őt. Annak a hátterében, hogy végül nem perel, két dolog állhat. Vagy békésen szeretné rendezni a konfliktus­t a csatornáva­l, vagy talán belátta, hogy idővel jó lenne visszatérn­i a képernyőre, és ezért akár a g á z sija eg y részéről is lemondana.

Most megy az egyezkedés a csatornáva­l, akiknek korábban az volt a problémáju­k, hogy Tomi szerződést szegett, hiszen nem teljesítet­te, amit írásban vállalt.

Lapunknak egy másik forrás is elárulta, hogy hosszú ideje próbál megegyezni az énekes és a TV2.

– Hosszas egyeztetés volt a pénzről, de hogy lezárult-e már, vagy hogy mire jutottak, nem tudni – fogalmazot­t lapunknak egy bennfentes.

Lapunk megkereste Horváth Tomit, ám nem kívánt nyilat

kozni. Pár napja azonban megtörte a csendet, s egy internetes műsorban árulta el, hogyan áll, kifizette-e őt már a csatorna.

„Ez egy olyan téma, amiről még nem beszéltünk sehol, ugyanis még folyamatba­n van” – mondta Tomi a Webkanapén című műsorban.

A csatorna sem árult el részleteke­t, ám a Blikknek nem cáfolta, hogy folynak a tárgyaláso­k. – Nem kommentálj­uk nyilvánosa­n az üzleti partnerein­kkel, a műsorainkb­an közreműköd­őkkel folytatott tárgyaláso­kat és üzleti viszonyunk­at – írta kérdésünkr­e a TV2 sajtóosztá­lya.

 ??  ??
 ??  ?? Szorítás
Az énekes és táncpartne­re, Sipos Viktória együttműkö­dése nem ért szép véget, még most is van visszhangj­a
Szorítás Az énekes és táncpartne­re, Sipos Viktória együttműkö­dése nem ért szép véget, még most is van visszhangj­a
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary