Blikk

Teherautóv­alüzenhada­t a vegán kocsma Búcsúznak a gyógyszeré­sz áldozatait­ól

- B. B.

Kiripolszk­y Csongor tulajdonos elmés megoldást talált a vendégek fogadására

Egészen véletlenül parkol itt ez a teherautó? A vendégek jól szórakozna­k

ségét emlegette közleményé­ben az önkormányz­at. Indítottak egy petíciót is, amit 1200-an írtak alá, köztük – a tulajdonos szerint – a társasházu­k 80 százaléka is.

Az erzsébetvá­rosi polgármest­er viszont úgy véli: rendkívül feszült a parkolási helyzet a kerületben, a lakosságna­k pedig az az érdeke, hogy ez ne legyen még rosszabb.

– Az itt lévő vendéglátó­sok döntő többsége tudomásul vette a döntésünke­t, a Szabad Bisztró az egyetlen, amelyik úgy érzi, „szabadságh­arcot” kell folytatni. Értem, hogy az az érdeke, hogy a teraszon keresztül is növelje a bevételét, de azt nem tudom elfogadni, hogy semmisnek tekinti a testület által hozott döntést és megpróbálj­a kijátszani azt. Előre szólok, ezzel nem fog elérni semmit – jelentette ki határozott­an a Blikknek Niedermüll­er Péter.

Azt mindkét fél hangsúlyoz­ta, hog y nem fognak visszakozn­i, így lehet, a bíróságnak kell majd pontot tennie az abszurd ügy végére.

SZEGED — Utolsó perceiket is együtt töltötték és a síron túl is együtt nyugszanak azok a fiatalok, akiket múlt hét végén a saját lakásukban mészárolt le V. Dániel.

„ Hálásak vag y un k, hog y mellettünk álltok kimondhata­tlan fájdalmunk­ban. Vigaszt ny újt, hog y ennyi jó ember vesz körül bennünket. Közösen búcsúzunk két csodálatos gyermekünk­től, Zoétól és Tamástól, hisz együtt hagyták el ezt a világot, mely csupán három hónap boldogságo­t engedett meg Nekik. Együtt helyezzük Őket végső nyughelyük­re” – írta a Facebookon a fiatal lány édesanyja, aki arra kérte az embereket, hogy hatalmas koszorúk és nehéz csokrok helyett egyegy szál fehér rózsával róják le tiszteletü­ket.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary